Diářová inspirace na příští rok

Tipy_A Cup of Style_Diar 1000 statecnych
Milovníci diářů, pořiďte si už teď krásné nové kousky pro příští rok! Máme tu další stylové dílo sester Ehrenbergerových a také unikátní inspirující diář podpořený výjimečnými osobnostmi.

Sestry Lucka a Nicole z blogu A Cup of Style si pro vás tentokrát připravily trendy minidiář, který se vejde i do nejmenší kabelky. Můžete ho tedy mít pořád po ruce a zapisovat si do něj různé úkoly, povinnosti a zábavné aktivity.

A Cup of Style

Diář 2019
Autorky: Lucie a Nicole Ehrenbergerovy

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 110×155 mm
ISBN: 9788075296511
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu A Cup of Style vydalo nakladatelství #BOOKLAB v edici Young Adult / Pro děti a mládež.

Stylový minidiař pro rok 2019 od Lucie a Nicole z blogu A Cup of Style se vejde i do nejmenší kabelky, a přitom v něm je stále dost míst na plánování úkolů, povinností i volnočasových aktivit. A kromě toho skrývá i několik překvapení, která tě jistě potěší. Holky totiž skvěle umí namotivovat a povzbudit!

 

Ukázka z knihy

A Cup of Style 2019_ukazka

Prohlédněte si další ukázky.

 

Lucie a Nicole Ehrenbergerovy

Sestry Nicole a Lucka Ehrenbergerovy odmalička dělají všechno spolu. Když před víc než desetiletím objevily možnost založit si blog, nenapadlo je, že by se mohly dostat takhle daleko. Tehdy psaly internetový deníček pro pár lidí z okolí. Jak dospívaly a měnily se jejich zájmy, promítalo se to i na jejich blogovacích aktivitách. V roce 2009 se rozhodly zkusit psát blog o svém osobním stylu v oblékání. Lucka založila A Cup of Style a Nicole vlastní blog s názvem Let it inspire you. Po chvíli se ale rozhodly spojit síly a blogovat společně. Ukázalo se to jako skvělý nápad, protože to mnohem víc baví jak je, tak čtenáře. V létě roku 2014 ke svým článkům přidaly videa a založily si YouTube kanál. K módním tématům se přidalo i cestování, jejich zážitky, a celkově se více vyprofilovaly do A Cup of Style, jak ho znáte nyní. Jejich hlavním cílem je předávat sledovatelům pozitivní energii, inspirovat je k tomu, aby šli za svými sny, zkoušeli nové věci a byli sami sebou. Zní to možná trochu jako klišé, ale podle nich je i to někdy potřeba!

Více informací najdete na stránkách autorek.

 

booklab-logo

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury. Nakladatelství Slovart nyní přichází s novým labelem pro mladé #booklab. Tato značka se zaměří na literaturu v žánrech young adult a new adult. V edičním plánu se objeví široká nabídka současné překladové tvorby, od romantických příběhů po dystopické romány a fantasy.

————————————————

Charitativní Diář 1 000 statečných 2019 podpořili mj. Jiří Kolbaba a Lenka Klicperová. Přidejte se i vy mezi statečné! Koupí diáře pomůžete rozvinout projekt, který pomáhá financovat výzkum v oboru dětské onkologie a hematologie. Krom toho vás budou po celý rok bavit inspirativní příspěvky různých osobností.

Diář 1 000 statečných 2019

Autorka: Agnes Miksch

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 120×165 mm
ISBN: 978-80-7565-333-8
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Diář 1 000 statečných 2019 vydalo nakladatelství Jota.

Inspirující jízda k vlastní statečnosti! Koupí tohoto unikátního diáře, který podpořily jedinečné osobnosti, přispějete na financování studií v oboru dětské onkologie a hematologie. Tento diář není jako jiné roční diáře… Svým obsahem i posláním je jedinečný. Zahrnuje mnoho inspirativních příspěvků různých osobností z našeho kulturního a společenského prostředí, ale i osob neznámých, zdánlivě „obyčejných“. Všechny spojuje jedno: jsou jedněmi z 1 000 statečných. A svými zcela osobními příspěvky vás budou po celý rok bavit, nutit se zamýšlet a především inspirovat. Inspirovat k touze jít dál, chtít víc, umět otevřít své srdce. Těšte se na Jiřího Kolbabu, Miroslava Bobka, Lenku Klicperovou, Dana Přibáně, Petra Horkého, Miroslava Náplavu, Viet Anh Doana a mnoho dalších. Obálka: Richard Gaspi Gasperotti, grafické zpracování: Veronika Cágová a Martin Kafes Hirth. Vydání tohoto diáře podpořila i tiskárna GRASPO, která se tak stala jedním z 1 000 statečných.

 

Ukázka z knihy

Diar 1000 statecnych 2019_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Více o projektu

Projekt 1 000 statečných vznikl v roce 2012. Unikátní je jeho cíl i cesta k němu. Cíl je hodně vzdálený, cesta neprošlapaná. Všechny finanční prostředky získané ze sbírky putují ve 100% výši na optimalizující studie v oboru dětské onkologie a hematologie, které jsou realizované v rámci nadace Národ dětem, již založil profesor Josef Koutecký, osoba v oboru nejpovolanější. Právě tyto studie nejvíce pomohly v léčbě dětských nádorů. Projekt je jako jediný nejen v České republice plně nezávislým zdrojem financování a výsledky výzkumu mají mezinárodní přesah. Stát se jedním z 1 000 statečných může úplně kdokoliv, stačí zadat pravidelnou platbu v minimální hodnotě nebo jinak podpořit aktivity projektu. Staňte se i Vy jedním z 1 000 statečných!

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Jota.

 

Agnes Miksch

Agnes Miksch je zakladatelka projektu 1 000 statečných, členka správní rady nadace Národ dětem, organizátorka koncertů Motol Motolice a provozovatelka předškolního zařízení Seminarium.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Jota.

 

Nakladatelství JOTA vydalo za téměř třicet let své existence na českém knižním trhu více než 2 500 titulů v celkem téměř 8 milionech výtiscích. Vše začalo v osmdesátých letech minulého století láskou ke knihám, jak jinak. Dnes vydává nakladatelství nejen českou, ale i překladovou literaturu.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete spoustu knih za skvělé ceny.

Líbily se vám naše diářové tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeA Cup of Style
Diář 2019

Ehrenbergerová, Lucie – Ehrenbergerová, Nicole

#BOOKLAB, 2018

zobrazit info o knizeDiář 1 000 statečných 2019

Miksch, Agnes

Jota, 2018

Napsat komentář