Pro knihomoly, kteří jsou ještě v plenkách

velka_knizka_stavba_zvirata_nahled
Chtěli byste si číst i s těmi nejmenšími? Dětem, které ještě neznají písmenka, můžete vybrat krásné interaktivní výtisky ze série Velkých knížek pro malé vypravěče. S trochou fantazie se v nich skrývají tisíce příběhů… Dnes vás seznámíme s knížkami o stavbě a o zvířátkách.


V centru města, na jeho okrajích, v parku, na řece – tam všude se kope, opravuje, rekonstruuje, zušlechťuje, staví… Náklaďáky, míchačky, bagry, jeřáby, vysokozdvižné vozíky a další zajímavé stroje pracují na plné obrátky a kolem nich panuje čilý ruch. Činí se tu pěkná řádka šikovných řemeslníků, jimž velí zkušený předák, a na všechno dohlíží stavbyvedoucí. Ruku k dílu přiloží i architekt, fotograf nebo třeba zahradník. A protože jsme ve městě, hemží se to tady i spoustou dalších postaviček. Všechny zažívají své vlastní mikropříběhy, o nichž si můžete donekonečna vyprávět. Některé z postav a strojů naleznete na každém obrázku v této knize – procvičte svou paměť a pozornost a stránku za stránkou „čtěte“ jejich dobrodružství v propracovaných ilustracích!

Prostřednictvím půvabných obrázků se malí čtenáři naučí nejen nalézat slova, popisovat, vyprávět, ale také vnímat knihu jako zdroj informací, vědění i zábavy.

Velká knížka STAVBA pro malé vypravěče

Autor: Max Walther

Počet stran: 12
Vazba: vázaná
Formát: 258×336 mm
ISBN: 978-80-88276-48-7
Doporučená cena: 229 Kč

 

Knihu Velká knížka STAVBA pro malé vypravěče vydalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Ukázka z knihy

velka_kniha_STAVBA_ukazka1

velka_kniha_STAVBA_ukazka2

velka_kniha_STAVBA_ukazka3

 

————————————————

Víte, kde všude žijí zvířata? V lesích, na polích, ve městech… Na souši, ve vodě i ve vzduchu. U nás ve vnitrozemí, u moře i v hlubokých vodách oceánů, v pralese, v savaně, a dokonce i v nehostinné poušti nebo za polárním kruhem, v oblastech věčného sněhu a ledu. Vydejte se objevovat rozmanité obyvatele oblastí celého světa, poznejte jejich životní podmínky i to, jak je příroda k životu v tom kterém prostředí vybavila. Na cestě vás bude provázet parta nadšených cestovatelů, jež naleznete na každém obrázku v této knize – procvičte svou paměť a pozornost a stránku za stránkou „čtěte“ jejich dobrodružství v propracovaných ilustracích! Na konci knihy pak naleznete seznam všech vyobrazených živočichů, s jehož pomocí se můžete stát odborníky na známá i málo známá zvířata.

Prostřednictvím půvabných obrázků se malí čtenáři naučí nejen nalézat slova, popisovat, vyprávět, ale také vnímat knihu jako zdroj informací, vědění i zábavy.

Velká knížka ZVÍŘATA pro malé vypravěče

Autor: Stefan Lohr

Počet stran: 12
Vazba: vázaná
Formát: 258×336 mm
ISBN: 978-80-88276-47-0
Doporučená cena: 229 Kč

 

Knihu Velká knížka ZVÍŘATA pro malé vypravěče vydalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Ukázka z knihy

velka_kniha_ZVIRATA_ukazka2
velka_kniha_ZVIRATA_ukazka1.

velka_kniha_ZVIRATA_ukazka3


PRESCO-LOGO-120x60Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká knížka STAVBA pro malé vypravěče

Walther, Max

PRESCO GROUP a.s., 2018

zobrazit info o knizeVelká knížka ZVÍŘATA pro malé vypravěče

Lohr, Stefan

PRESCO GROUP a.s., 2018

Napsat komentář