Zahrajte si o tajemství pečlivě skrývaném za maskou dokonalosti

v-dobrem-i-zlem-perex
Merry, Sam a Conor jsou pro všechny kolem dokonalá rodina, ovšem příjezd Merryiny kamarádky Frank může tuto pohádkovou idylku velmi rychle rozbít. Pokud totiž někoho znáte dlouho a dobře, dokážete snadno odhalit, když něco nehraje.

Přetvářka na švédském venkově

Napínavý psychothriller plný nečekaných zvratů, který provokativně odhaluje temnou stranu manželství, mateřství a přátelství.
Bezmezně milující manželka, oddaný manžel, opečovávané dítě.

Američané Merry, Sam a Conor jsou perfektní rodina, žijící na perfektním místě. Merry si domácký život nemůže vynachválit – pečení, práce na zahradě, péče o malého syna. Sam začíná po odchodu z univerzity s novou kariérou filmaře. Občas se přistihnou, že sami nevěří tomu, jak šťastní jsou. Tady na švédském venkově, kde začínají žít svůj nový perfektní život. Když je v jejich švédském ráji navštíví Merryina kamarádka Frank, stane se okamžitě součástí rodiny. Sblíží se s malým Conorem. A se Samem. Frank a Merry jsou skoro jako sestry, proto Frank okamžitě odhalí věci, které ostatním unikají. Faleš a zradu, kterým se dá při pohledu na tuhle pohádkovou rodinku těžko věřit. Ale jenom Frank ví, co se tady skutečně odehrává…

Kdo je manipulátor a kdo oběť?

 

V dobrém i zlém

Autorka: Michelle Sacksová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Milan Lžička
Počet stran: 296
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 8/2018
ISBN: 978-80-271-0763-6

Přečtěte si více o knize V dobrém i zlém, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Michelle Sacksová se narodila v Jižní Africe. Vystudovala literaturu a filmovou vědu na Univerzitě v Kapském Městě. Dvakrát byla v užší nominaci na South African PEN Literary Award a v roce 2014 byla nominována na cenu Commonwealth Short Story Prize. Debutovou sbírku povídek Stone Baby vydala v roce 2017 v nakladatelství Northwestern University Press. Její první román V dobrém i zlém (You were made for this) vyšel v létě 2018 v nakladatelství Little, Brown. V současné době žije ve Švýcarsku.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu V dobrém i zlém

Sam je milující a oddaný manžel, který se rozhodl, že pro svoji ženu a syna vytvoří idylický domov na švédském venkově. Přestěhují se proto z Ameriky a začnou si budovat svoji image šťastné rodiny. Když za nimi však přijede Merryina nejlepší kamarádka a začne se sbližovat i se Samem a Conorem, brzy se ukáže, že v jejich dokonalém životě zejí velké trhliny. Co se skutečně odehrává za zavřenými dveřmi? To si přečtěte v debutovém psychothrilleru Michelle Sacksové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu V dobrém i zlém vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V dobrém i zlém
probíhá od 6. do 19. září 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 psychothrillery V dobrém i zlém

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV dobrém i zlém

Sacksová, Michelle

Cosmopolis, 2018

Napsat komentář