Zahrajte si o to nejlepší z britského krimi žánru

nejlepsi-britske-krimipovidky-perex
Oblast britských krimi povídek zahrnuje širokou škálu žánrů od noir až po klasické komorní detektivky. A to nejlepší z nich, od známých i začínajících nadějných spisovatelů, vybral Maxim Jakubowski do antologie, kterou vám dnes představíme.

Přední i nové tváře britských krimipovídek

Dvaačtyřicet povídek, pečlivě vybraných britskou editorskou legendou Maximem Jakubowskim, nabízí výběr toho nejlepšího ze současné žánrové tvorby.

Jakubowskému se podařilo ukázat, jak širokou škálu britská krimipovídka zahrnuje: v této antologii čtenář nachází noir, příběhy s prvky psychothrilleru i komorní detektivní případy.

Seznamu autorů vévodí jména Lee Child a Neil Gaiman, ale nalezneme tam i několik dalších nositelů prestižních žánrových cen. Tradičně je poskytnut prostor také mladým začínajícím autorům, které zkušený editor považuje za nejslibnější talenty.

 

Nejlepší britské krimipovídky

Editor: Maxim Jakubowski

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Michael Havlen
Počet stran: 696
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2018
ISBN: 978-80-7498-288-0

Přečtěte si více o knize Nejlepší britské krimipovídky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Vyhrajte knihu Nejlepší britské krimipovídky

Čtyřicet dva povídek od čtyřiceti dvou autorů najdete ve sbírce, kterou sestavil editor Maxim Jakubowski. Přečtěte si to nejlepší ze současné žánrové tvorby, co podle jeho názoru vzniklo. Nejen nositelé známých a zvučných jmen jako Lee Child a Neil Gaiman, které fanouškům  britské krimi nemusíme představovat, ale i mladí začínající autoři, vás přesvědčí, že tento žánr je skutečně široký a nabízí napětí v mnoha podobách.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nejlepší britské krimipovídky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nejlepší britské krimipovídky
probíhá od 24. srpna do 6. září 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 antologie Nejlepší britské krimipovídky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejlepší britské krimipovídky
Lee Child, Neil Gaiman a dalších čtyřicet pečlivě vybraných autorů

Jakubowski, Maxim (ed.)

Domino, 2018

Napsat komentář