Zahrajte si o revoluční pohled na duchovní otázky

bozi-poselstvi-svetu-perex
Je možné, aby vše, co jste si dosud mysleli o Bohu a víře v něj, bylo jinak? Neale Donald Walsch se ve své nejnovější knize zabývá otázkou, co by se stalo, kdyby tomu tak skutečně bylo. Přečtěte si, v čem se podle něj lidstvo dosud mýlilo.

Přibližte se k duchovní revoluci

Je Bůh mstivá nadpřirozená bytost mužského pohlaví, která vyžaduje poslušnost, trestá a odměňuje? A existuje nebe? Walsch rozkrývá mnohé z oblastí, v nichž podle jeho názoru lidstvo zcela mylně chápe Boha. Srozumitelně popisuje, jak by se mohl svět doslova přes noc změnit, kdyby lidé přesně porozuměli tomu, co je Bůh, i jaký vztah je váže k němu a k sobě navzájem. Trápí vás, proč se všechno lidem tak vymklo? Chcete vědět, jak by se dala celá situace jednoduše napravit? Pokud vás tyto otázky opravdu zajímají, držíte v ruce správnou knihu…

Je možné, že všechno, co si myslíme o Bohu, je jinak? A co by znamenalo, kdyby to tak skutečně bylo? Neale Donald Walsch pokládá svou novou knihou přímočarou, provokativní otázku, která může lidstvo přiblížit skutečné duchovní revoluci na Zemi a navždy změnit k lepšímu budoucnost nás všech.

 

Boží poselství světu

Chápete mě úplně špatně

Autor: Neale Donald Walsch

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Petr Sumcov
Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Vydáno: 7/2018
ISBN: 978-80-7359-563-0

Přečtěte si více o knize Boží poselství světu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

O autorovi

Neale-Donald-WalschNeale Donald Walsch je autorem devítidílného bestselleru Hovory s Bohem. Po celém světě se prodalo přes deset milionů výtisků ve 37 jazycích. Napsal ještě 28 dalších knih, z nichž 8 se dostalo na nejvyšší příčky žebříčku bestsellerů New York Times. Svůj život a práci zasvětil celosvětovému duchovnímu obrození, je jednou z vůdčích osobností duchovního hnutí New Age. Žije v Oregonu se svou manželkou básnířkou Em Claire.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Metafora)

 

Vyhrajte knihu Boží poselství světu

Podle amerického spisovatele Neala Donalda Walsche existuje hned několik oblastí víry, které se lidé mylně vykládají a ovlivňují tím nejen současnou situaci, ale i budoucnost nás všech. Přečtěte si, na co vše se dá nahlížet jinak a co lze ještě napravit a přiblížit se tak skutečné duchovní revoluci na Zemi.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám navíc přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Boží poselství světu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Boží poselství světu: Chápete mě úplně špatně
probíhá od 2. do 15. srpna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Boží poselství světu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBoží poselství světu
Chápete mě úplně špatně

Walsch, Neale Donald

Metafora, 2018

Napsat komentář