Investování s rozumem

Investice do akcii
Chtěli byste investovat, ale bojíte se rizik? Právě pro vás napsal Petr Čermák knihu, ve které obšírně popisuje princip konzervativního investování. Nevyhýbá se ani otázkám nákupu a prodeje akcií či správě portfolia.

Tato publikace Petra Čermáka je určena všem dlouhodobým investorům, kteří by rádi využili zajímavý výnosový potenciál akcií, ale zároveň nechtějí podstupovat příliš velké riziko. Autor se v ní zabývá relativně konzervativním přístupem k investování, prověřeným více než osmdesátiletou historií. Rozebírá jeho základní principy, různé způsoby vyhledávání investičních příležitostí i oceňování společností, věnuje se též otázkám nákupu a prodeje akcií, sestavení a správě portfolia a řadě dalších zajímavých témat.

Doporučujeme

Zajímáte se o investování? Zkuste sáhnout po některým z následujících titulů.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

Investice do akcií

Autor: Petr Čermák

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 140×205 mm
ISBN: 978-8075-840-684
Doporučená cena: 349 Kč

 

 

Knihu Investice do akcií vydalo nakladatelství Brána.

O autorovi

Petr Čermák se investováním na kapitálových trzích intenzivně zabývá od svých dvaceti let. Po dostudování vysoké školy nastoupil jako akciový a komoditní analytik k jednomu z předních českých obchodníků s cennými papíry, kde se kromě tvorby analýz věnoval i value investování. Následně zamířil do bankovní sféry a do prostředí významných institucionálních investorů, kde mimo jiné spolupracuje s externími manažery na správě penzijních fondů. Je tvůrcem webu, který se věnuje investicím do akcií a value investování. Je autorem knihy Investice do akcií – základy value investování, v níž se zabývá investiční filosofií, kterou sám praktikuje.


Nakladatelství Brána vydává populárně naučnou literaturu, především historickou, v edici Historie, v řadě Osobnosti dějin vycházejí knihy o významných lidech, pro memoárovou literaturu je určena edice Životy. Kromě beletrie (detektivky a prózy známých světových a českých autorů) a knih pro děti se zaměřují na horolezeckou literaturu a jejich ediční plán doplňují původní a překladové tituly v edici Vzdělání.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeInvestice do akcií

Čermák, Pavel

Brána, 2018

Napsat komentář