Erotická dobrodružství profesora a studentky

Milostna afera
Autorka trilogie Padesát odstínů má svou následovnici. Hlavní hrdinka nového románu z oblasti erotické literatury svede svého profesora a najednou se role, které platí ve škole, prohodí –ze Stephena Worthingtona se stává žák…

Slečna Wildeová je trnem v patě profesora Stephena Worthingtona. Pan profesor je spořádaný třicátník se zálibou v knihách a poklidném životě a nechutí ke společenskému životu. Jeho studentka mu však dělá ze života peklo. Provokuje ho, odmlouvá, je neukázněná, výstředně se obléká, ale je to hezká dívka. Když se Stephen ocitne v její ložnici, role učitele a žáka se vymění… Autorka velice otevřeně píše o lásce a sexu a její kniha je přirovnávána ke knize Padesát odstínů šedi, jejíž autorka o ní také napsala pochvalnou recenzi.

Ukázka z knihy

Při pohledu na hodinky jsem si oddechl. Za okamžik začne seminář a ona je naštěstí nepřítomná. Obvykle se mi příčí, když moji studenti vynechají hodinu, ale od začátku semestru, kdy se přiloudala do mé třídy a začala mi lézt na nervy, se toho hodně změnilo. Je čas začít.
Vtom se otevřeli dveře a moje dobrá nálada zmizela.
Ovšemže nezmešká hodinu. Nikdy to neudělala. (str. 7)

Milostná aféra

Autorka: S. J. Hooks
Přeložila: Viktorie Košnarová

Počet stran: 246
Vazba: vázaná
Formát: 152×212 mm
ISBN: 978-80-7584-067-7
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Milostna aféra vydalo nakladatelství Brána.

O autorce

S.J. Hooks vystudovala anglickou literaturu a její snem je stát se autorem na plný úvazek.


Nakladatelství Brána vydává populárně naučnou literaturu, především historickou, v edici Historie, v řadě Osobnosti dějin vycházejí knihy o významných lidech, pro memoárovou literaturu je určena edice Životy. Kromě beletrie (detektivky a prózy známých světových a českých autorů) a knih pro děti se zaměřují na horolezeckou literaturu a jejich ediční plán doplňují původní a překladové tituly v edici Vzdělání.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMilostná aféra

Hooks, S. J.

Brána, 2018

Napsat komentář