Zasoutěžte si o pražskou punkovou romanci

petrin-perex
V zapadlých pražských uličkách i na turisticky oblíbených místech se od osmdesátých let do dneška odehrává příběh osudové lásky. Začtěte se na do románu publicisty a prozaika Martina Komárka a zjistěte, jak vztah hlavního hrdiny dopadne.

Obyčejný muž a neobyčejná žena

Punková romance o osudové lásce obyčejného muže k nevšední ženě se odehrává v nádherných kulisách Prahy od osmdesátých let do dneška. Nejkrásnější vrch světa nad nejkrásnějším městem světa skrývá tajemství, které je klíčem k osudu onoho obyčejného muže. A jiné tajemství občas činí z femme fatale bezbrannou holku. Dokáže ji hrdina zachránit?

 

Petřín

Autor: Martin Komárek

Nakladatelství: Martin Komárek
Počet stran: 114
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2018
ISBN: 978-80-270-3962-3

Přečtěte si o knize Petřín více a nezapomeňte na ukázku.

 

Ukázka z knihy

Petřilo k ní, aby nepřišla. Nepetřil k ní surový výsměch.
Petra byla chytřejší než všichni ostatní, ona chtěla lesklé věci a ona chtěla být Bohyní všech těch her. Vždycky toužila po tom, aby ji všichni měli rádi, a najednou přistrojí svatbu se mnou, aby mě dočista ponížila, abych ji nenáviděl, jak jen tvor může tvora nenávidět.
Kolem dolů na náměstí Kinských, co se dřív jmenovalo U tanku, neboť tam stával ruský tank, a nahoru od toho náměstí chodily párky se psy a s jistou mírou zdviženého obočí sledovaly ten smutný svatební nepovedenec.
Měl jsem v kapse placatici a pil jsem, napitý jsem byl už z domova, jen udržet rovnováhu.
„Pět minut,“ řekl stroze zástupce starosty.
Koukl jsem na něj: „Člověče, kdybyste oddával Cassia Claye a Marilyn Monroe, taky byste stříhal vteřiny?“
„Vy ale na Cassia Claye zrovna nevypadáte,“ zareagoval s rychlostí na zvoleného zástupce lidu zcela nevídanou.
„Ona je ale Marilyn Monroe,“ uklidnil jsem ho a sroloval mu pětistovku do náprsní kapsy.  Žádný komunální politik nikdy neodmítne pětistovku srolovanou do náprsní kapsy.
„Jdou mi napřed hodinky,“ kývl zástupce starosty, „ještě máme moře času.“

 

Vyhrajte knihu Petřín

Hlavní hrdina románu Martina Komárka je inteligentní a v zásadě obyčejný muž, který se však už jako student zamiloval do velmi neobyčejné ženy. Petra mu učarovala natolik, že se jí nechá manipulovat a tahat za nos. Přesto, když se kráska dostane do nesnází, nerozmýšlí se a přispěchá jí na pomoc. Přečtěte si celý příběh této osudové lásky.

Ve spolupráci s autorem Martinem Komárkem vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Petřín vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Petřín
probíhá od 21. června do 4. července 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Petřín

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePetřín

Komárek, Martin

Martin Komárek, 2018

Napsat komentář