Zahrajte si o českou upíří fantasy knihu

kletba-krve-perex
Ponořte se do temného znojemského podzemí a odhalte pečlivě střežené tajemství soukromé internátní školy. Hlavní hrdina Karel bude nejenom pátrat po zmizelých premiantech, ale především dostane šanci napravit svoji chybu z mládí.

Utajený svět

Dospívající Karel nikdy nepocítil strach. Po svém dědovi zdědil vášeň pro hledání pokladů. Jedné noci vyrazí se svým mladším bratrem na nebezpečnou výpravu do znojemského podzemí. Tím uvede do pohybu události, které navždy změní jeho život. Karla pronásledují zlé sny a opakující se amnézie.

Po čase navštěvuje soukromou internátní školu. Společně se svými přáteli pátrá Karel po zmizelých studentech, přitom zjistí pečlivě střežené tajemství školy a narazí na utajený svět, který se skrývá za diplomatickou imunitou vzdělávací organizace. Karel pomáhá chránit osazenstvo školy a dostane druhou šanci, aby napravil, co před lety způsobil. Vyřeší záhadu bludiště i zmizelých premiantů?

 

Kletba krve

Autorka: Martina Hohenberger

Vydalo: nakladatelství TZ-one
Počet stran: 418
Vazba: elektronická kniha
Vydáno: 12/2017
ISBN: 978-80-7539-081-3, 978-80-7539

Přečtěte si o knize Kletba krve více a nezapomeňte na ukázku.

 

Ukázka z knihy

Náhle za nimi zazněly těžké kroky, které se rozléhaly strašlivou ozvěnou.
Karel posvítil za sebe a vyjekl. Netušil, zda opravdu zahlédl temnou siluetu postavy, nebo onen hrůzný obraz vytvořila jen jeho fantazie. Když doběhli k bariéře ze suti, vklouzl Karel vmžiku do otvoru. Honza se plazil těsně za ním.
Strop nad průlezem se drolil, padaly z něj drobné kamínky. Vtom Honza vypískl tak vyděšeným hlasem, jako by ho něco kouslo. Řval a natahoval ruku k bratrovi. Jenže Karel se v úzkém tunelu nemohl obrátit a ani nic udělat.
Teprve až se mu podařilo vyklouznout na druhé straně ven, otočil se a hleděl ve skomírajícím pramínku světla do… ponuré prázdnoty.
Bratříček byl pryč. Někde v dálce zaslechl jeho poslední výkřik. Vrhl se zpět za ním. Sám ječel jako nepříčetný.

 

O autorce

Martina-HohenbergerMartina Hohenberger se narodila v Česku, nyní žije v Mnichově. Studovala komunikační vědy na mnichovské univerzitě LMU. Vychovává syna, je lektorkou němčiny a překladatelkou. Má za sebou 25 let zkušeností s překlady do češtiny a němčiny. Osmým rokem se věnuje psaní knížek a povídek, převážně žánru fantasy a fantastického hororu. Svou literární tvorbu vidí jako psychologickou studii postav v extrémních životních situacích. V roce 2016 uveřejnila psychologický román pro ženy Rovnováha života. Šlo o srdeční, zčásti autobiografickou záležitost. V prosinci 2017 vydala fantasy román pro mladé dospělé Kletba krve. S povídkou Golemova kletba se autorka v roce 2017 umístila ve finále literární soutěže Daidalos. Povídka vyšla v dubnu 2018 v SF&F časopise XB-1.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte elektronickou knihu Kletba krve

Když se Karel Devora kdysi vydal na svou první výpravu do znojemského podzemí, netušil, jak ho poznamená a že ho budou prožité události pronásledovat až do dospělosti. Nakonec však dostane šanci, aby svou tehdejší chybu napravil. Ale podaří se mu vyřešit záhadu zmizelých studentů ze soukromé internátní školy?

Ve spolupráci s autorkou Martinou Hohenberger vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou elektronickou knihu Kletba krve vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o elektronickou knihu Kletba krve
probíhá od 16. do 29. dubna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 elektronické fantasy knihy Kletba krve

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKletba krve
Elektronická kniha

Hohenberger, Martina

TZ-one, 2017

Napsat komentář