Detektivka plná erotického jiskření

purpurove-doteky-perex
Markéta Harasimová, autorka krimithrillerů Vražedná vášeň či Poháry touhy, přichází s dalším detektivním příběhem pro ženy, který doslova jiskří erotikou a nemá nouzi o napínavé zvraty.

Děsivá souhra náhod spojí minulost se současností a dokonale zamíchá lidskými osudy… Detektivní příběh plný erotického jiskření, napínavých zvratů a překvapení. Nadějná malířka Karin se stane náhodnou svědkyní brutální vraždy, otřesný zážitek si však nevybavuje. Ztrácí po něm paměť a nevzpomíná si na nic z předešlého života. Znovu tak objevuje svou identitu a navazuje na zpřetrhané nitky minulosti. Setkává se s bývalým snoubencem, nenapravitelným gamblerem Hynkem, a také sexy majitelem galerie Maxem, k němuž cítí silnou erotickou přitažlivost. Karin touží po sblížení, což se zdá být oboustranné, ale je tady malý háček: Max je zadaný… Mladá žena navíc odhalí utajovaný psychický teror, jemuž je vystavena její kamarádka Marta. Té se nedaří odpoutat od despotického manžela – její muž v ruce třímá zlověstné eso, které může zničit celý Martin život. Karin bojuje s amnézií a nenaplněnou láskou, zatímco za jejími zády řádí masový vrah a nespouští ji z očí. Obětí stále přibývá a za záhadných okolností nečekaně umírá také Hynek. Jeho vražda ale mezi ostatní jaksi nezapadá a policie neví, zda má co do činění s jedním či více zabijáky. Vyšetřování zamrzá na mrtvém bodě, vraždící maniak se však stále víc přibližuje k ženě, která viděla víc, než měla…

 

Purpurové doteky

Autorka: Markéta Harasimová

Počet stran: 268
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978–80–906776–1–6
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Purpurové doteky vydalo nakladatelství MaHa.

 

Ukázka z knihy

Reichlovo čelo krabatilo usilovné přemýšlení. Civěl do obšírně sepsané zprávy svých kolegů a pročítal záznam o zavražděné důchodkyni. Už ho znal skoro zpaměti, ale znovu se jím tvrdošíjně prokousával, jako by mezi řádky mohl objevit něco nového.
Květa Jakubisková, sedmdesát šest let, vdova žijící na samotě. V noci z pátku na sobotu prožila chvíle hrůzy, načež zemřela rukou sadistického vraha. Že jde o stejného pachatele jako v případě podřezané Vlaďky Munzarové – teď již totožnost mladé ženy nalezené v lesoparku znali – neměl pochyb. Stará paní sice nebyla zneužita a způsob jejího mučení se od devětatřicetileté oběti lišil, ale hlava oddělená hladkým řezem od trupu mluvila za vše. Obě ženy měla na svědomí jedna a tatáž osoba.
„Krucinál,“ zavrčel polohlasně, jenom sám pro sebe. Dvě vraždy během necelých šestatřiceti hodin, a obě spáchané v okruhu několika kilometrů! Co mohou očekávat dál? Novou oběť? Jde o stejného zločince, který řádil i na dalších místech republiky, anebo ho někdo místní jenom napodobuje?

Přečtěte si celou ukázku.

 

Markéta Harasimová

Marketa HarasimovaMarkéta Harasimová je členkou české sekce AIEP a aktuálně se začleňuje i do Obce spisovatelů. Knihy začala vydávat už během studií. Dnes se literární tvorbě věnuje na plný úvazek – kromě románů píše články a povídky, stala se scenáristkou a pravidelně vystupuje se svým kulturním programem. Spolupracuje s řadou známých osobností. Je také autorkou projektu S vínem nad knihou, který kombinuje scénické čtení, hudbu a degustace moravských vín. Založila vlastní nakladatelství MaHa. Autorčina současná tvorba je laděna eroticky a detektivně; často jde až na hranici thrilleru. Tíhne k akci, pádným dialogům a emotivním situacím. Z tvorby Markéty Harasimové můžeme jmenovat například knihy RozcestíMiriamNejkrásnější darOsmnáctRůže a slzy, anebo erotické krimithrillery Sametová kůžeVražedná vášeňPouta z pavučinMrazivé hry či Poháry touhy. Zaujmout by vás také mohl rozhovor s autorkou. Markéta Harasimová přispěla rovněž do naší rubriky Čtení ke kávě povídkou Manželské etudy. Více na www.marketaharasimova.cz.


Nakladatelství MaHa založila na sklonku roku 2016 spisovatelka Markéta Harasimová. Opěrnou kostrou jeho nabídky jsou její vlastní díla – tedy knihy ze současného českého prostředí pro české čtenáře, a především čtenářky. Produkci brzy rozšíří také o audioknihy, prioritně opět podle svých knižních předloh.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePurpurové doteky

Harasimová, Markéta

MaHa, 2017

Napsat komentář