Zasoutěžte si o rozhovory a recepty s vůní hantecu

50-odstinu-hantecu-perex
V Brně můžete zaslechnout zvláštní výrazy, u kterých si budete říkat, z jakého jazyku asi pochází. Hantec je sice výsadou Brňanů, ale publikace, která je mu věnovaná, vás bude bavit, ať jste odkudkoliv.

Čtení, které zlepší náladu

První hantecová kuchařka na světě. Jídla s příběhem.

To, že hantec způsobuje dobrou náladu a navíc chutná skvěle, zjistíte v knize 50 odstínů hantecu / 50 chutí hantecu. V padesáti rozhovorech s našimi celebritami, které se nějakým způsobem „dotkly“ hantecu, se dočtete často i dost pikantní historky legendárních brněnských postav. I třeba o tom, jak se stalo, že se Zlatý slavík do Brna nedostal, a jak se vlastně v Brně hantec objevil. Pro tápající v tomto slangu nechybí ani hantecový slovníček.

Naprosto revolučním počinem je siamské dvojče publikace – hantecová kuchařka. Podle ní zaručeně uvaří skvělé jídlo s příchutí hantecu i naprostý kuchařský antitalent. Jinak nevařící autor totiž všechny pokrmy osobně připravoval a své zážitky z kuchyně v knize barvitě popsal. Není bez zajímavosti, že během tohoto počínání přibral dvanáct kilo. Uvedené recepty mají dokonce i svoje vlastní příběhy.

 

50 odstínů hantecu

Autor: Honza Žanek Hlaváček

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-7565-189-1

Přečtěte si více o knize 50 odstínů hantecu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu 50 odstínů hantecu

Hantec je jazyková specialita, kterou jinde v republice nenajdete. Pouze Brňák si dojede šalinou na Prýgl, nebo si dá škopek s koc. Ačkoliv většinu slovíček zaslechnete pouze zřídka, vykouzlí vám úsměv na tváři. A ten vám vyčaruje i padesát rozhovorů s českými celebritami a stejný počet receptů, které podle slov autora zvládne úplně každý. Hudebník, učitel, bavič a šiřitel brněnského hantecu Honza Žanek Hlaváček je totiž sám vyzkoušel a jak tvrdí, tak když je zvládnul on, uvaří je každý. Vyzkoušejte jeho předchálkový vály, blče, chálky, některou bezflajšnovou chálku, nebo něco na kelcnu právě nyní.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu 50 odstínů hantecu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu 50 odstínů hantecu
probíhá od 21. do 27. ledna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy 50 odstínů hantecu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize50 odstínů hantecu

Hlaváček, Honza Žanek

Jota, 2017

Zasoutěžte si o rozhovory a recepty s vůní hantecu - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. mikewin mikewin napsal:

    Dobrý den, knížka 50 odstínů habtecu dorazila rychle a v pořádku – děkuji :)

Napsat komentář