Získejte publikaci věnovanou intoleranci na mléko

jde-to-i-bez-mleka-a-vajec-perex
Trápí vás alergie či intolerance na mléko, mléčné výrobky a vejce? Přečtěte si, co za tím stojí, a získejte odpovědi na mnoho dalších otázek, které si možná pokládáte. Navíc se můžete inspirovat, jak se najíst chutně a bez následků.

Otázky a odpovědi ohledně potravinové intolerance

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a bez vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice.

I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šefredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo. A jak bylo řečeno v názvu, konkrétna na jídelníček bez mléka a bez vajec.

Alergií či potravinovou intolerancí na mléko a mléčné potraviny trpí v dnešní době značná část populace. Proč? Co za tím stojí? A proč se k této skupině přidává také alergie a potravinová intolerance na vejce? To vše zjistíte v nové knize v otázkách a odpovědích na toto téma. A inspirací vám budiž také spousta nových a zajímavých receptů, ve kterých zjistíte, jak se s tímto problémem ohledně vynechání kravského mléka a vajec z jídelníčku vypořádat.

 

Jde to i bez mléka a vajec

Autoři: Petr Havlíček, Petra Lamschová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 144
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-204-4355-7

Přečtěte si více o knize Jde to i bez mléka a vajec, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Jde to i bez mléka a vajec

Výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka časopisu Dieta Petra Lamschová mají na kontě už pěknou řádku knih věnovaných zdravému životnímu stylu, mimo jiné úspěšné série Jídlo jako životní styl a Superjídelníček . Tentokrát tato autorská dvojice přichází s publikací, která nabídne odpovědi všem, kteří trpí alergií či potravinovou intolerancí na mléko, mléčné výrobky a vejce, nebo někoho s tímto problémem mají ve svém okolí. Proč je takových lidí stále více a jak se vypořádat s nutností vynechat tyto potraviny z jídelníčku? To se právě dozvíte.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Jde to i bez mléka a vajec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jde to i bez mléka a vajec
probíhá od 7. do 13. ledna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Jde to i bez mléka a vajec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJde to i bez mléka a vajec

Havlíček, Petr – Lamschová, Petra

Mladá fronta, 2017

Napsat komentář