Přátelství mezi člověkem a vlčicí

Arina
Hlavního hrdinu Adama vychovali lesní bytosti, protože ho jeho otec odložil do lesa kvůli jeho znetvoření. Adam se spřátelí s vlčicí Arinou a společně se vydají zachránit princeznu Markétu ze spárů pavoučí královny Arachnity.

Adam se narodí se znetvořenou tváří, proto ho otec odkládá v lese, kde je vychován lesními bytostmi k moudrosti a pokoře. Je ale čas odejít mezi lidi. Adam potkává svéráznou vlčici, která se mu stává věrnou přítelkyní. A tak začíná dobrodružná výprava mladíka Adama a vlčice Ariny do říše pavoučí královny Arachnity, aby odtud odvedli princeznu Markétu a našli jejího ztraceného ženicha Marka… Povede se jim to?

Ukázka z knihy

Král Harold, otec prince Marka, se nemohl smířit s tím, že se jeho syn po nevydařené svatbě ztratil. Stále doufal v jeho návrat, ale už mu docházela trpělivost, proto vyslal do království Bodravsko posla.
Schvácený posel padl před králem Bohdanem na kolena a vysypal ze sebe: „Náš vládce král Harold ti vzkazuje, že musíš najít prince Marka. Jestliže ho nenajdeš, král pošle vojsko a budeme prince hledat sami.“ (str. 25)

Arina

Autorka: Eva Hölzelová
Ilustrovala: Jana Vlková

Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 145×208 mm
ISBN: 978-80-87739-48-8
Doporučená cena: 194 Kč

Knihu Arina vydalo nakladatelství Hölzelová Eva.

O autorce

Eva Hölzelová působí jako překladatelka. Napsala např. knihy jako Hvězdná oblohaMimetičtí hadi a Milánek na zabití. Z jejích zálib lze jmenovat cyklistiku či procházky se psem.

Zdroj informací: blog autorky

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeArina

Hölzelová, Eva

Hölzelová Eva, 2017

Napsat komentář