Zahrajte si o audio verzi kultovního hororu

to-audiokniha-perex
Každých dvacet sedm let dochází v městečku Derry k vlně podivných úmrtí a k mnoha zmizením především v řadách dětí a dospívajících. Podaří se partě, která si říká Klub smolařů, cyklus zkázy zastavit?

Nejděsivější podoby zla

Kultovní hororový román o podobách zla a nejniternějších lidských děsech, ale i o odvaze, síle přátelství a dětské imaginace ve velkolepé audio adaptaci v podání sedmi interpretů a v dosud neslýchaném rozsahu 50 hodin vícehlasé nahrávky.

Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem. Jen v roce 1957 se cyklus zkázy podařilo zastavit partě sedmi dětí, outsiderů, kteří se spojili dohromady. Koktající Bill, černoch Mike, obézní Ben, obrýlený a upovídaný Richie, astmatický Eddie, židovský chlapec Stanley a Beverly, dcera věčně opilého násilníka, ale nakonec vyrostli v úspěšné osobnosti a na dávná traumata už si nepamatují. Jenže teď nastal rok 1985 a TO se vrátilo. A oni musí splnit, co tehdy slíbili.

 

TO

Autor: Stephen King

Vydavatel: vydavatelství One Hot Book
Interpreti: Pavel Soukup, Jan Vondráček, David Novotný, Jitka Ježková, Jan Zadražil, Michal Zelenka, Vasil Fridrich
Délka: 51 hodin 41 minut
Vydáno: 12/2017

Přečtěte si více o audioknize TO, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství One Hot Book. A nezapomeňte si poslechnout krátkou ukázku a přečíst naši recenzi knižní předlohy.

Vydavatelství One Hot Book vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

Stephen-KingStephen King (* 1947) je jeden z nejproduktivnějších a čtenářsky nejúspěšnějších autorů současnosti, který je známý především jako spisovatel hororů. Řada jeho knih a povídek byla zfilmována. Mezi jeho nejslavnější filmem adaptovaná díla patří knihy Osvícení, Carrie, To, Mrtvá zóna, Misery, Řbitov zviřátek, Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle či série Temná věž. V poslední době se vydal i na pole krimi trilogií o detektivovi ve výslužbě Billu Hodgesovi: Pan Mercedes, Právo nálezce, Konec hlídky (Audience Network chystá rovněž televizní seriál). První povídku Skleněná podlaha mu vydali v časopise Startling Mystery Stories. Povídky, které napsal na začátku své tvorby, vyšly později ve sbírce Noční směna. Na jaře 1973 prodal svůj první román Carrie, který se stal bestsellerem. Poté se začal psaním živit. V současné době kromě vlastní tvorby vyučuje tvůrčí psaní na univerzitě Maine – Orono. Na snímku Maximum Overdrive (1985) podle vlastní povídky Trucks si vyzkoušel (i když nikterak úspěšně) rovněž filmovou režii.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství One Hot Book)

 

Vyhrajte audioknihu TO

Když zmizí za nevysvětlitelných okolností mladší bratr Billa Denborougha a počet dalších obětí stále roste, je všem jasné, že uběhlo právě sedmadvacet let a zlo je zpět. Tentokrát se však najde někdo, kdo se mu odváží postavit a pokusí se zastavit cyklus zkázy dříve, než vyvrcholí obrovskou tragédií, aby se na další téměř tři desetiletí odmlčelo. Sedm dětí, které si přezdívají Klub smolařů, se snaží ze všech sil zvítězit, přesto se TO v roce 1985 vrací. Podaří se dokončit teď už dospělým hrdinům, co si v roce 1957 slíbili? To si poslechněte v audio verzi kultovního hororu Stephena Kinga v podání sedmi interpretů.

Ve spolupráci s vydavatelstvím One Hot Book vám přinášíme soutěž, ve které jeden z vás může vyhrát audioknihu TO, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu TO
probíhá od 9. do 22. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o jednu audioknihu TO

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTO (audiokniha)

King, Stephen

OneHotBook, 2017

Napsat komentář