Život může být jedna velká pohádka

pohadky-meho-zivota-perex
Začtěte se do příběhu Annie, která vyrostla z ubrečeného poslušného děvčátka a stala se úspěšnou sebevědomou ženou. A jak se jí to podařilo? Pátrala po věcech, které ona sama může ovlivnit a změnit a najít sílu změny udělat.

Příběhy Annie plné strhujících a dojemných zážitků. O její cestě životem od ubrečeného poslušného děvčátka ke zralé, sebevědomé a úspěšné ženě.

Ukázka z knihy

Mé drobné třesoucí se tělo stálo na kraji kladiny, ruce rozpažené a nohy v postoji před začátkem akrobatické kombinace. Srdce mi prudce bušilo a narůstající strach se nedal překonat.
„Tak si rozmysli, přemet s ikem teď hned zacvičíš, a pokud ne, sejdeš dolů z kladiny, odejdeš z tělocvičny a navždy končíš s gymnastikou,“ ostrým hlasem ke mně pronesla moje mamka.
„Mami, prosím, nenuť mě hned cvik udělat. Já si ho ještě potřebuji vyzkoušet na nízké kladině, teď se moc bojím,“ pokusila jsem se o malou dohodu.

Přečtěte si, popř. poslechněte zbytek ukázky.

Ohlasy na knihu

Knížka mě pohltila, je opravdová a vyzařuje z ní vděčnost a láska k životu.

- Máša RůžičkováAstroložka, homeopatka a NLP poradkyně

Na knize mě nejvíc zaujala pravdivost příběhů, hloubka citu autorky. Přinesla mi zamyšlení nad smyslem života v kterémkoli jeho okamžiku. Doporučil bych ji všem, co tápou, jak a proč žít.

- PhDr. Jiří Šlédr, sportovní psycholog

Po dočtení knihy jsem se zamyslela nad svým životem a zjistila, že „náhodné“ setkání a příběhy, které se mi dějí, možná nejsou úplně náhodné…

- Hana Neubertová, ředitelka firmy We are Smart spaces

Doporučujeme

Až do 30. listopadu můžete vyhrát knihu v naší soutěži. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a pak trochu toho štěstíčka.

Pohádky mého života

Autor: Annie Dzurenda

Počet stran: 214
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-270-2448-3
Doporučená cena: 288 Kč

 

 

Knihu Pohádky mého života vydalo nakladatelství ADRI.

O autorce

Anna DzurendaVlastním jménem Anna Dzurenda vyrůstala v Košicích a od dětství se věnovala sportovní gymnastice. Po přestěhování do Prahy ji cesta zavedla k vrcholové atletice a poté modernímu tanci. Po vysoké škole začala podnikat a poprvé se vdala. Její první manželství trvalo rok, druhé čtyři roky a třetí manželství prožívá šťastně už 16 let. Se svým manželem vlastní firmu We are smart spaces a výhradní zastoupení firmy Bang & Olufsen. S golfem, jejím milovaným a osudovým sportem, se seznámila až ve svých 38 letech. Je 4-násobnou Mistryní České republiky a na Mistrovství Evropy v roce 2017 se umístila na 12. místě. Jejím koníčkem jsou tajuplné stránky Života a dokonalá organizace celého mystéria lidského Bytí. V roce 2014 začala psát první pohádky svého života.

Zdroj informací a fotografie: pohadkymehozivota.cz 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádky mého života

Dzurenda, Annie

ADRI, 2017

Napsat komentář