Získejte příběh životní proměny Annie Fox

pohadky-meho-zivota-perex
Annie byla vždy pro všechny poslušným děvčátkem, ale často jí tato role přinášela také plno zklamání a slz. Rozhodla se s tím však nesmířit, ale najít opravdový klid v duši. Inspirujte se její cestou k sebevědomé a úspěšné ženě.

Inspirace ze života

Příběhy Annie plné strhujících a dojemných zážitků. O její cestě životem od ubrečeného poslušného děvčátka ke zralé, sebevědomé a úspěšné ženě.

 

Pohádky mého života

Autorka: Annie Fox

Vydalo: nakladatelství ADRI
Počet stran: 214
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-270-2448-3

Přečtěte si o knize Pohádky mého života více a nezapomeňte na ukázku.

 

Vyhrajte knihu Pohádky mého života

Pod pseudonymem Annie Fox se skrývá úspěšná golfistka a podnikatelka Anna Dzurenda, která vám v téměř čtyřiceti krátkých příbězích přiblíží své soukromí a především cestu, během níž se z ubrečeného děvčátka proměnila v sebevědomou ženu, která se nebojí jít si za svým. Pokud i vy rádi svádíte své neúspěchy na nepřízeň osudu, možná vás právě tato kniha donutí podívat se na celou situaci novým pohledem a hledat správnou cestu ke štěstí.

Ve spolupráci s autorkou Annou Dzurenda vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pohádky mého života vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pohádky mého života
probíhá od 17. do 30. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Pohádky mého života

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádky mého života

Dzurenda, Annie

ADRI, 2017

Napsat komentář