Zahrajte si o humornou knihu o zoufalých ženách

zase-zoufale-zeny-delaji-zoufale-veci-perex
Hlavní hrdinka Olga se vrhla do života po hlavě (polohou čelní) a stejně tak bezhlavě hledala svou lásku. Jenže najít toho pravého není tak jednoduché, ačkoliv se zdá, že právě Václav by mohl být dokonalým mužem. On vlastně je, už proto, že existuje.

Ten pravý muž pro život… i když…

Já Václava milovala! Vůbec jsem si neuměla představit, že bych chodila s někým jiným, a kdybych byla jen trochu víc religiózně vychovaná, tak bych každý večer zvedla hlavu k nebi a děkovala bych Bohu, že mi seslal tak dokonalého muže. Dokonalý byl proto, že vůbec existoval! Že byl zdravý, měřil víc než metr osmdesát, měl vlasy, měl zuby, nešišlal a chtěl mě! To bylo nejdůležitější – chtěl mě! Kdyby slintal, bylo by mi to nakonec asi fuk… i když…

 

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Autorka: Halina Pawlowská

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 208
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-267-1027-1

Přečtěte si více o knize Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

„Ale tohle dítě má hlavu úplně v pořádku…“ Primářka Hezounová mne položila pod UV lampu.
Syn primářky Míša se nade mne naklonil. Lehce s odporem. Pozoroval mne, jak řvu, a pak mne štípl. Nezačala jsem řvát ještě víc. Naopak. Zmlkla jsem a prohlédla jsem si ho. Dobře jsem si ho prohlédla. Lebku jsem totiž sice, na rozdíl od Višhana a Ašóka, měla v pořádku, ale mozek jsem měla naprogramovaný úchylně.
Můj problém spočíval v tom, že mě už od narození zajímali muži. Ne že bych byla nymfomanka, jen jsem zkrátka, už od svého prvního nadechnutí, chtěla, aby mě někdo miloval!
„Vypadá jako buřt,“ přivítal mne na svět Míša Hezoun. (str. 8–9)

 

O autorce

halina-pawlowskaHalina Pawlowská je scenáristka (Vrať se do hrobu, Díky za každé nové ráno) a autorka desítek knižních bestsellerů (Ještě že nejsem papež, Velká žena z Východu, Strašná nádhera, Banánové rybičky, Manuál zralé ženy a další), muzikálu Adam a Eva a asi dvaceti televizních komedií. Od roku 1993 se objevuje na obrazovce se svými cykly Banánové rybičky, V žitě, Zanzibar a jako herečka v seriálech Doktoři z Počátků a Ohnivé kuře. Stála u založení časopisů Story a Glanc, kam přes dvacet let psala sloupky. Byla vydavatelkou časopisu Šťastný Jim. Vystupuje s úspěšnou divadelní one-woman show.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Svým typickým humorem popisuje v nejnovější knize Halina Pawlowská cestu životem hlavní hrdinky Olgy. Od jejího neobvyklého příchodu na svět a dětství přes dospívání až do dospělosti, přičemž poslední dvě zmíněná období spojuje především hledání dokonalého muže. Václava Olga milovala, a kdyby věřila v Boha, každý večer by mu děkovala, že jí ho postavil do cesty. Ale skutečně je tak perfektní, nebo jeho kouzlo spočívá hlavně v tom, že má o Olgu zájem? To můžete zhodnotit sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci
probíhá od 7. do 20. listopadu 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZase zoufalé ženy dělají zoufalé věci

Pawlowská, Halina

Motto, 2017

Napsat komentář