Z blogu o mateřství od Krkavčí matky

Krkavci matka
Máte rádi blogy? Pokud ano, neměli byste si nechat ujít tuto knížku! Blog Veroniky Hurdové se stal nejčtenějším blogem o mateřství a čtenářům se nyní dostává do rukou kniha, která obsahuje výběr toho nejlepšího z blogu…

„Takhle blbej název? To je marketingová sebevražda,“ řekl kdysi začínající blogerce Veronice Hurdové její kamarád marketér. Jeho prognózy se nenaplnily. Blog Krkavčí matka se za tři roky stal nejčtenějším českým blogem o mateřství. Je ale Veronika skutečně krkavčí matka? Nebo je to další z vtípků téhle držkaté holky? Své tři děti vede laskavě a s respektem, zároveň si ale pozorně všímá všech těch komických situací, které s sebou mateřství každý den přináší. Její myšlenky dnes inspirují a baví desetitisíce čtenářů. V roce 2016 získala Křišťálovou lupu v kategorii One (woman) show. Výběr toho nejlepšího držíte právě v rukou.

Ukázka z knihy

Krkavci matka 1

Krkavci matka 2

Krkavčí matka?

Autorka: Veronika Hurdová

Počet stran: 128
Vazba: vázaná
Formát: 170×230 mm
ISBN: 978-80-906559-1-1
Doporučená cena: 289 Kč

 

Knihu Krkavčí matka? vydalo nakladatelství Dcera sestry.

Veronika Hurdová

Aniž by v tom byl záměr, jde celý život mimo hlavní proud. Na rozdíl od jejího patnáctiletého já se už za to dnes nestydí. Má víc dětí než rukou. Gréta, Marján a Janek se jmenují. Ty děti, ne ruce. Když děti spí, píše blog a FB Krkavčí matka. Miluje les, nohy v teple a svého muže Honzu, který na ni čeká v nebi. Děsí ji pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami.

 Zdroj informací: nakladatelství Dcera sestry


Dcera sestry je knižní nakladatelství s inteligentním přesahem pro ženy a muže, co milují ženy. Jeden až dva české knižní projekty v edici populárně naučné literatury do roka. Nekopíruje, čeká na nápad.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrkavčí matka?

Hurdová, Veronika

Dcera sestry, 2017

Napsat komentář