Zasoutěžte si o tip na detoxikaci celého organismu

polevkovy-detox-perex
Cítíte se unavení a bez energie? Chcete zbavit své tělo nežádoucích látek? Možností, jak to udělat, je mnoho. My vám představíme tu, která je založená na konzumaci teplých i studených polévek. Ale dozvíte se mnohem víc!

Tradiční polévky v novém kabátě

Cítíte se často unavení? Nemůžete dopnout kalhoty? Bolí vás hlava? Nebo chcete očistit své tělo a nevyhovuje vám detoxikace založená na konzumaci čerstvě vylisovaných džusů, které často obsahují velké množství cukru, málo výživných látek a víceméně žádnou vlákninu? Máme pro vás řešení! Je tu nová, revoluční detoxikace pomocí teplých a studených polévek, které se hodí pro každého.

V knize se dozvíte o očistě, která vychází z tradic čínské a ajurvédské medicíny a je s úspěchem doporučována i lékaři v nemocnicích. Získáte informace o tom, jaké potraviny způsobují překyselení, co jíst, co raději vynechat, jak tělo funguje a jak jej zbavit toxinů – a samozřejmě, jak s tím vším souvisí polévky.

Najdete i podrobné vysvětlení toho, jak strava může ovlivňovat naše zdraví, nemoci a psychiku a jak může pomoci i při těch nejzávažnějších chorobách včetně rakoviny. Navíc obsahuje autentická svědectví lidí, kterým polévky pomohly zbavit se zdravotních problémů.

Vyzkoušet si budete moci 50 jednoduchých receptů na lahodné a zdravé polévky, naučíte se, jak vyživit a zároveň vyčistit své tělo pomocí tohoto tradičního pokrmu (i když v novém kabátě). Navíc si osvojíte použití několika základních superpotravin, které dávají tradičním polévkám zcela nový rozměr.

Kromě polévek v knize najdete i recepty na oblíbené smoothies, koktejly či zmrzlinu a nechybí ani malá exkurze do světa tradičních léčebných postupů, včetně informací o relaxaci, správném dýchání, významu fyzické aktivity a biorytmů.

 

Polévkový detox

Revoluční očista pomocí výživných polévek a léčivých vývarů

Autorky: Angela Blatteis, Vivienne Vella

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Božena Vachudová
Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2017
ISBN: 978-80-7462-978-5

Přečtěte si více o knize Polévkový detox, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A můžete si také přečíst náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Citrony

  • mají antibakteriální vlastnosti
  • působí proti vráskám a pupínkům
  • zmírňují dopad psychické zátěže a deprese

Cizrna

  • navozuje pocit sytosti
  • reguluje krevní cukr
  • poskytuje podporu trávení

Červená řepa

  • pomáhá udržet silné kosti
  • snižuje krevní tlak
  • zlepšuje funkci pohlavních hormonů
  • redukuje riziko rakoviny (str. 69)

 

Vyhrajte knihu Polévkový detox

Vyzkoušejte některý z padesáti jednoduchých receptů na lahodné polévky, které prospějí vašemu tělu. Právě s pomocí vývarů a dalších druhů polévek lze skvěte detoxikovat organismus a navíc jsou, na rozdíl od třeba takových čerstvě vylisovaných džusů, dostatečně výživné. A pokud na jejich přípravu použijete některou ze superpotravin, dostane polévka nový rozměr. Návody k přípravě však nejsou zdaleka to jediné, co se z knihy dozvíte, proto pokud se zajímáte o zdravý životní styl, neměla by vám rozhodně chybět.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Polévkový detox vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Polévkový detox
probíhá od 15. do 21. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Polévkový detox

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePolévkový detox
Revoluční očista pomocí výživných polévek a léčivých vývarů

Blatteis, Angela – Vella, Vivienne

Jota, 2017

Napsat komentář