Vyhrajte praktické rady pro vaši životosprávu

jak-nezemrit-perex
Změňte skladbu svého jídelníčku a své návyky a díky tomu zmenšete, nebo dokonce úplně odvraťte riziko onemocnění. Myslíte, že když se ve vaší rodině vyskytuje vysoký krevní tlak nebo cukrovka, musíte jí trpět také? Přesvědčte se, že tomu tak není.

Správný jídelníček pro vaše zdraví

Proč se spoléhat na léky a chirurgii, abyste se vyléčili ze životu nebezpečných nemocí, když pomocí správných rozhodnutí můžete předejít tomu, abyste vůbec onemocněli?

Kniha JAK NEZEMŘÍT vám dá efektivní, vědecky ověřené rady týkající se životosprávy, abyste se vyhnuli těm největším zabijákům naší doby, kterými jsou srdeční onemocnění, rakovina prsu, rakovina prostaty, vysoký krevní tlak a cukrovka – a ukáže vám, jak ohromně pozitivní vliv může mít prostý výběr jídelníčku na vaše zdraví.

Kniha je postavena na nejmodernějších vědeckých studiích a prozkoumává všechny nejčastější choroby, kapitolu po kapitole, a prozrazuje, jak a proč nás různé potraviny ovlivňují, a jak vyšší příjem určitých potravin a omezení jiných potravin může dramaticky zmenšit naše riziko onemocnění, a dokonce zvrátit působení nemoci.

S důrazem na individuální rodinnou historii a s vědomím, že každý potřebuje něco jiného, nabízí doktor Michael Greger praktické rady o životosprávě, aby vám pomohl učinit důležitá rozhodnutí týkající se vašeho jídelníčku, a vy jste mohli žít delší a spokojenější život.

 

Jak nezemřít

Autor: Michael Greger

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Marcela Nejedlá
Počet stran: 576
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-8111-390-1

Přečtěte si více o knize Jak nezemřít, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Ukázka z knihy

Ani během našich ubohých jednadvaceti hodin dietologie během studia se nikdy nikdo nezmínil o léčení, či dokonce vyléčení chronických chorob pomocí stravy. O tomto oboru jsem věděl jen díky případu, který se vyskytl v mé rodině.
Při studiu mě trápila jedna otázka: jestli se v medicínském světě ztratila informace, jak vyléčit nemoc, která je naším největším zabijákem, jaké další věci jsou v lékařské literatuře pohřbené? Rozhodl jsem se, že mým životním cílem bude to zjistit. Většinu let studia v Bostonu jsem strávil mezi zaprášenými policemi v suterénu Countwayovy lékařské knihovny na Harvardově univerzitě. Pak jsem si otevřel lékařskou praxi, ale ač jsem se každý den na klinice potkával s mnoha pacienty a mohl jsem najednou změnit životy celých rodin, věděl jsem, že je to stále jen kapka v moři. A tak jsem začal cestovat.

 

Vyhrajte knihu Jak nezemřít

Naučte se, které potraviny vám mohou pomoci v prevenci proti patnácti nejčastějším příčinám úmrtí v dnešní době. I v případě, že už vás některá z těchto nemocí trápí, můžete si díky změně životosprávy prodloužit a zkvalitnit život a s chorobou efektivně bojovat, aniž byste se museli spoléhat na léky a chirurgické zákroky. Věděli jste například, že konzumace sóji zlepší vaši prognózu v případě rakoviny prsu? S vysokým tlakem vám zase (a bez vedlejších účinků) pomůže ibiškový čaj. Tyto poznatky doktora Michaela Gregera se zakládají na nejnovějších moderních vědeckých studiích stejně jako další praktické rady, které si můžete přečíst na více než pěti stech stranách.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jak nezemřít vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak nezemřít
probíhá od 27. září do 10. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Jak nezemřít

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak nezemřít
Objevte potraviny, které prokazatelně pomáhají prevenci před onemocněním a prodlouží vám život

Greger, Michael

Noxi, 2017

Napsat komentář