Získejte fotografickou publikaci o skupině Bon Jovi

bon-jovi-perex
Jestliže patříte mezi fanoušky americké hard rockové hudební skupiny Bon Jovi, rozhodně by vám neměla uniknout kniha Bryana Reesmana. Najdete v ní totiž nejen zajímavosti o tom, jak se skupina formovala, ale i mnoho zákulisních informací a perliček.

Nepřikrášlené vzpomínky

Hudební novinář Bryan Reesman popisuje v této fotografické publikaci bohatý a úspěšný repertoár skupiny Bon Jovi, včetně pozoruhodných a nezapomenutelných hitů jako „Runaway“, „Livin’ on a Prayer“, „Keep the Faith“, It’s My Life“, „Bad Medicine“, „Raise Your Hands“, „Lay Your Hands on Me“ nebo „Who Says You Can’t Go Home“. A to jen několik opravdových hitů z mnoha.

Autor se věnuje se sestavám skupiny, mapuje vzestupy a pády jednotlivých členů a nezapomněl ani na divoká světová turné, natáčení videoklipů nebo sólové projekty jednotlivých členů kapely.

Původní, nepřikrášlené rozhovory, vzpomínky a více než 130 barevných fotografií. Tuto kniha jistě ocení každý fanoušek Bon Jovi!

 

Bon Jovi

Autor: Bryan Reesman

Vydalo: nakladatelství Omega
Překlad: Martin Zeidler
Počet stran: 208
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 9/2017
ISBN: 978-80-7390-660-3

Přečtěte si více o knize Bon Jovi, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Omega.

Nakladatelství Omega se zabývá především vydáváním klasické české a světové literatury s novými obálkami, ale věnuje se i novým autorům a knihám. Vydává publikace v pestré škále edičních řad, mimo jiné edice Beletrie, kde vycházejí knihy českých i světových autorů. Specialitou mezi edicemi je regionální literatura – pověsti a městské legendy.

 

O autorovi

Bryan Reesman, hudební a kulturní novinář, přispíval do více než 100 médií, včetně New York Times, Playboye, MSN Movies, E! Online, American Way, Grammy nebo Stage Directions, a je autorem více než 100 článků a 20 publikací. Psal také doprovodné texty k albům AC/DC, Judas Priest, Black Sabbath, 311 a desítkám jiných rockových kapel. Deset let je členem Recording Academy a přispěl do šesti knih, včetně The Art of Metal (Voyageur), Classic Rock Posters (Metro) a Music Producers (Hal Leonard).
(Zdroj informací: nakladatelství Omega)

 

Vyhrajte knihu Bon Jovi

Kapela Bon Jovi za dobu svého působení nahrála mnoho nezapomenutelných hitů včetně multiplatinového alba „Slippery When Wet“, které ji katapultovalo do závratných výšin showbyznysu, a získala si davy fanoušků. Jak se během let měnila sestava a kdo z původních členů, kromě zpěváka, v ní působí od roku 1983 až do dnes? Jak divoká byla turné, při kterých skupina objížděla svět? To a mnohem více se dozvíte v původních rozhovorech a nepřikrášlených vzpomínkách, které najdete v knize hudebního novináře Bryana Reesmana. Autor navíc doplnit text více než stovkou fotografií.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Omega vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bon Jovi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bon Jovi
probíhá od 20. září do 3. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fotografické publikace Bon Jovi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBon Jovi

Reesman, Bryan

Edice Knihy Omega, 2017

Napsat komentář