Potrénujte mentální kondici

Trenink mentalni kondice
Rádi byste si procvičili nejen mozek, ale i český jazyk? S dnešním knižním tipem máte šanci, a to bez ohledu na věk. Vyzkoušejte si řadu jazykových zábavných cvičení, od doplňovaček přes přesmyčky až po kolečka. Součástí knihy je i řešení.

Kniha nabízí cvičení pro rozvoj jazykové složky kognitivního systému. Nápaditá jazyková cvičení mají podobu doplňovaček, koleček, přesmyček, žebříků či řad. Navíc některé tradiční úkoly kombinují, takže vznikají nové typy cvičení. Úlohy nejsou hlavolamy, ale nad každým je třeba se hlouběji zamyslet. Přitom nepracují s naučenými znalostmi, ale skutečně především s jazykovou představivostí a myšlenkovými procesy. V mnoha aspektech bezděčně ukazují skryté půvaby češtiny, takže působí i zábavně. Součástí knihy je i řešení. Kniha cílí na širokou cílovou skupinu od dětí po seniory.

Ukázka z knihy

Trénink mentální kondice 1

Trénink mentální kondice 2

trénink mentální kondice 3

Další ukázky naleznete na stránkách nakladatele.

Trénink mentální kondice

Cvičení a hry se slovy pro každý věk
Autorka: Jana Bílková

Počet stran: 136
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-262-1235-5
Doporučená cena: 205 Kč

 

Knihu Trénink mentální kondice vydalo nakladatelství Portál.

O autorce

PhDr. Mgr. Mgr. Mgr. Jana Bílková, Ph.D., je psycholožka, překladatelka knih a tlumočnice, učí na univerzitách, univerzitách a akademiích třetího věku, má přednášky v knihovnách a v aktivizačních programech pro seniory.

Zdroj informací: nakladatelství Portál


Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřilo především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie. Velkou skupinu čtenářů Portálu tvoří rodiče. Pro ně jsou určeny praktické příručky o výchově a také knihy her a nápadů rozvíjejících dětskou tvořivost, které úspěšně využívají i učitelé a vychovatelé.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTrénink mentální kondice
Cvičení a hry se slovy pro každý věk

Bílková, Jana

Portál, 2017

Napsat komentář