Boj o přežití

Ctyri legendy
Na hlavního hrdinu Jacka čeká boj o život, a to doslova. Spolu s dalšími muži se musí účastnit Velkých her, ze kterých vzejde jen jediný vítěz. A odmítnutí účasti se rovná smrti. Během klání Jack odhalí, že v pozadí smrtelného boje stojí čtyři legendární království…

Jack spolu s patnácti muži unesenými z tajné základny byli vybráni, aby změřili síly při Velkých hrách. Z klání na život a na smrt vzejde v souladu s pradávným rituálem pouze jediný vítěz, ovšem odmítnout účast nepřipadá v úvahu. V průběhu vražedného boje Jack odhalí záhadné mocnosti stojící v pozadí: čtyři legendární království.

Ukázka z knihy

Jedna rozlehlá stavba připomínající zámek lemovala celou horu jako opasek a visela sto padesát metrů nad místem, kde Jack stál. Zdobily ji girlandy osvětlených oken.
Celá zvláštní hora se tvarem poněkud blížila Eiffelově věži: u základny široká, ale postupně se zužující směrem k vrcholu, kam se zvedala napřed pozvolna, potom velmi ostře. Co je na vršku hory, to Jack neviděl, protože tam už panovala přílišná tma, ale dokázal rozlišit jakousi síť, která se rozpínala od vrcholu do všech stran a zastiňovala noční oblohu. (str. 1)

Nezapomeňte na pokračování ukázky.

Čtyři legendy

Autor: Matthew Reilly
Přeložil: Jan Mrlík

Počet stran: 416
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7543-411-1
Doporučená cena: 349 Kč

 

Knihu Čtyři legendy vydalo nakladatelství Alpress.

O autorovi

Matthew Reilly se narodil v 1974  Austrálii.  Ve své tvorbě se zaměřuje především na thrillery, např. Pekelný ostrov či Střežená zóna.


Knižní nakladatelství Alpress zaujímá na trhu s knihami jedno z předních míst a pro své čtenáře vydává knihy nejznámějších světových i českých autorů ve všech žánrech. Především to jsou romány pro ženy, romány pro muže, světová literatura, thrillery, dobrodružné a historické romány, příběhy ze života, knihy pro děti a mládež, komiksy, a také populárně naučná literatura z oblasti esoteriky, hobby, sportu. Nechybí knihy o zdraví, zdravé výživě a také velmi žádané knihy záhad.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČtyři legendy

Reilly, Matthew

Alpress, 2017

Napsat komentář