Mysteriozní horor pro mladší teenagery

Morana_obalka
Také jste se jako děti strašili povídáním o „Krvavém kolenu“? Pokud ano, dopřejte svým potomkům mrazení v zádech nejen při čtení nového hororu určeného právě jim!

Strašidelný až hororový příběh party čtyř dětí, skoro už puberťáků, kteří v sobě objeví schopnosti komunikovat v různých formách a variacích se světem, který není zrovna pro smrtelníka běžný. Strhující horor pro mladší … náctileté s ryze českými, až folklorními bytostmi a partou, která přivoláváním sněhu na prázdniny přivede smrtelné nebezpečí do jinak běžné vesnice v Čechách. Že nově nabyté schopnosti nemusí být vždycky darem, pocítí všichni, kdo se nepředloženě pustili do čarování…

Český Stephen King – tak už v řadě knižních diskuzních fórech označují čtenáři autora Honzu Vojtka, který ve své knize dokázal skloubit mysteriózní horor s českými reáliemi tak, že to ani na okamžik nepůsobí nepatřičně, a že ona místa už nikdy nebudete vnímat jako předtím, protože kdykoliv jimi budete procházet, vzpomenete si na knihu Morana Mařena a na zádech ucítíte zlověstné mrazení.

Morana Mařena

Autor: Honza Vojtko

Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Formát: 110×175 mm
ISBN: 978-80-86069-99-9
Doporučená cena: 299 Kč

 

 

Knihu Morana Mařena vydalo nakladatelství Lika klub.

 

Honza Vojtko

H:o)nza Vojtko se neustále učí. Prošel si všemi možnými cestami vzdělávání, od vyučení po vysokoškolské vzdělání, které si teď neustále rozšiřuje o jeden výcvik za druhým. Stihnul vystudovat na magistra na poli vzdělávání dospělých se specializací na psychologii. Má za sebou výcviky v koučování, od ryze strukturovaného results coaching systemu, po intuitivni a skupinové. Kromě vzdělávání dospělých ve všech možných formách, se věnuje párové terapii, ve které využívá principy bodytrepaie a KBT. Pár let je na volné noze a věnuje se podnikání, před tím ale byl samozřejmě zaměstnaný na všemožných pozicích. Od interní komunikace, přes marketingovou, až po management útvaru learning and development. Kromě toho píše knížky pro děti, články pro dospělé a natáčí videa. Občas ho můžete slyšet i někde v rádiu. Svoji práci miluje.

Zdroj informací: stránky autora


Lika_klub_logo2Nakladatelství LIKA KLUB formálně vzniklo v roce 1991, když předtím vydalo několik knih pod hlavičkou různých seskupení. Jeho záměrem bylo vydávat původní literaturu pro děti a mládež s maximálním důrazem na kvalitní polygrafické zpracování. V posledních letech pravidelně vycházejí nové publikace z řady Historek – v nabídce LIKA KLUBu tak najdete historky námořnické, kuchařské, psí, divadelní… Nedílnou součástí činnosti nakladatelství jsou i tituly na zakázku a realizované vítězné tituly z různých výběrových řízení.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMorana Mařena

Vojtko, Honza

Lika klub, 2017

Napsat komentář