Mužům vstup zakázán

No man
Léto a dovolená jsou ideální dobou pro různá nová dobrodružství, a to i pro ta milostná v podobě letních lásek. Pro všechny čtenářky dychtivé četby o lásce z různých stran jsme připravili dnešní knižní nabídku.

Vztahy jsou komplikovanější, než si myslíte, a není to vždy tak ideální, jak se může na první pohled zdát. O tom se sami můžete přesvědčit v knize Pavouk v síti.

Pavouk v síti

Autorka: Magda Váňová

Počet stran: 400
Vazba: vázaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7244-303-1
Doporučená cena: 340 Kč

Knihu Pavouk v síti vydalo nakladatelství Šulc-Švarc.

Láska a manželství vytvářejí labyrinty, ve kterých můžeme bloudit celý život. Magda Váňová s odzbrojující logikou ukazuje svým hrdinům, kudy ven z nenasytných citů, zbožných přání a pokryteckých pastí. Bela žije s Radimem osm let v domě svých rodičů, ale stále je na vážkách, zda se s ní ožení. Na dovolené v Řecku poznali starší manžele Urbana a Maren, kteří se k sobě chovali až podezřele zamilovaně, a Bela u nich hledá radu, jak dosáhnout, aby ji Radim zahrnoval stejnou pozorností a láskou. Šupiny jí spadnou z očí, když pochopí, že Maren ji manévruje do postele svému milenci, kterého se potřebuje zbavit, a Urban ji chce získat jako náhradu za svou stárnoucí milenku, s kterou udržuje poměr jen ze setrvačnosti. Nová zkušenost Belu změní natolik, že mírně sobecký Radim, který se před svatbou nevěře nevyhýbal, se najednou snaží odčinit, že ještě nedávno se ke své manželce choval s hloupou přezíravostí. Postavy z románu Pavouk v síti nesugerují, co si máte myslet. Jejich spletité příběhy vypráví Magda Váňová tak živě, že sami poznáte, co si o nich myslíte.

————————————————

I na cestě po vinicích, kde se snažíte na všechno zapomenout, můžete najít svou lásku. Kniha plná vtipu, romantiky a také trochu něčeho víc…

Božský

Autorka: Christina Laurenová
Přeložila: Jaroslava Novotná

Počet stran: 386
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 138×206 mm
ISBN: 978-80-7565-159-4
Doporučená cena: 348 Kč

Knihu Božský vydalo nakladatelství Jota.

Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti. Řízením osudu se tihle dva setkají na společné dovolené organizované partičkou přátel, kterou věrné čtenářky znají již z předchozích dílů oblíbené série Božský. Putování po vinicích je pro Pippu, jež se právě vzpamatovává z nechutného rozchodu, vítanou příležitostí, jak na všechno zapomenout. Jensen se výletu účastní tak trochu z donucení a jen doufá, že vína bude dost, aby tu nudu přežil. Nuda se však nekoná. Celý výlet se změní v bláznivý sled událostí a zprvu improvizovaný vztah dvou cizích lidí postupně přeroste v hlubokou vášeň.

V závěrečném dílu série Božský se uzavírají osudy hrdinů, které si čtenářky Christiny Laurenové tolik oblíbili. I v této knize najdeme vše, čím si autorky své čtenáře tak podmanily: drama i humor, vtipné dialogy, lásku pošetilou i vášnivou a zejména sex, který si hrdinové románu umí náležitě vychutnat.

„Takže,“ zvedla jsem bradu. „Sbal si svý krámy a vypadni.“
„Pippo,“ vysoukal ze sebe. „Já nevěděl…“
„Že se stavím na oběd?“ odsekla jsem. „Jo, to je mi jasný, lásko.“
Ta ženská vstala a rudá ponížením si posbírala šaty. Asi by bylo slušné, kdybych se otočila a nechala je obléknout v zahanbeném mlčení. Ovšem aby to bylo spravedlivé, slušná věc by byla netvrdit, že nevěděla, že má Mark holku, když všechno v té pitomé ložnici mělo něžně tyrkysovou barvu a lampičky na nočních stolcích měly stínítka s kraječkami.

Neváhejte si prolistovat celou ukázku!

————————————————

Něco končí a něco začíná, a i z katastrofické svatby může vzejít něco nového a ještě lepšího – aneb když se rozhodnete strávit líbánky sama.

Hořící měsíc

Autorka: Jo Watsonová
Přeložila: Petra Klůfová

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7505-704-4
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Hořící měsíc vydalo nakladatelství XYZ.

„Promiň, nemůžu“ – Když si Lilly Swansonová přečte tenhle vzkaz od svého snoubence pět minut před začátkem svatebního obřadu, má pocit, že se jí zhroutil celý svět. Její pečlivě naplánovaný, dokonalý život s mužem snů se roztříští na tisíc kousků a Lilly z minuty na minutu neví, co dál. Rozhodne se proto ještě v přechodném pominutí smyslů nastoupit do letadla a odletět sama na líbánky do exotického Thajska. To ještě netuší, jaká vzrušující cesta plná poznání, nečekaného dobrodružství a možná i nové lásky ji čeká…

Znovu jsem se rozplakala. Chytila jsem dálkový ovladač a nazdařbůh mačkala tlačítka, až jsem se dostala na přírodovědný kanál…
Rozvířené tyrkysové moře. Bílé písky žhnoucí pod nízkým tropickým sluncem. Statné palmy se svůdné kolébaly v přímořském vánku a pobřeží olizovaly něžné vlnky. Všechno vypadalo tak mírumilovně. Tak líbezně, a – což bylo hlavní – tak vzdáleně.
Tak nekonečně vzdáleně od průseru, ve který se momentálně proměnil můj život. A pak jsem dostala nápad. Byl to takový šok, že jsem málem slítla z pohovky na podlahu. Za celých čtyřiadvacet let, co jsem byla na téhle planete, mě ještě nic tak šíleného nenapadlo. Napůl jsem nevěřila, že se to vylíhlo v mé vlastní hlavě.

Vyrazím na líbánky! Sama.

Stáhněte si k přečtení celou ukázku.

————————————————

Exotická země a nešťastné manželství – není nic jednoduššího, než si najít milence. Jenže co kdyby se to někdo dozvěděl…? Láska, ale také trochu napětí, to je Znamení osudu.

Znamení osudu

Autorka: Laura Walden
Přeložil: Bohumila Kučerová

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7543-415-9
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Znamení osudu vydalo nakladatelství Alpress.

Líza s Richardem se vystěhovali na Nový Zéland, jenže manželství s násilníkem je pro ni nesnesitelné. Útěchu, pochopení a lásku najde Líza v náruči Ronga, polovičního Maora. Narození jejich syna Rufuse se však pro oba milence stane osudovým mezníkem a je otázkou času, zda se někdy někdo dozví strašlivou pravdu…

Na ulici mě bičovaly provazce podzimního deště. Přetáhla jsem si přes hlavu kapuci pláště a prodírala se proti větru. K doktorovu domu jsem dorazila celá prokřehlá. Modlila jsem se, aby byl doma. Konečně mi otevřela Julie. „To jsi ty?“ otázala se ohromeně. „Co se ti stalo? Vypadáš jako strašidlo!“ „Smím dovnitř? Je tvůj muž doma?“ „Ne, šel do ordinace, má nějaký naléhavý případ.“ Zklamaně jsem si povzdechla. To znamenalo, že se budu muset vrátit. Ordinace doktora Tensona se nacházela v půli cesty mezi naším a jeho domem. Beze slova jsem se obrátila, ale Julie mě zadržela. „Povíš mi, co se ti stalo?“ zeptala se se mě vyčítavě.

Podívejte se na celou ukázkovou kapitolu.

————————————————

Pokud nechcete o lásce jen číst, ale chcete prohloubit vztah se svým partnerem a prožívat tak lásku ještě silněji, pak neváhejte, protože Taoistická tantra pro ženy je kniha právě pro vás!

Taoistická tantra pro ženy

Autorka: Minke Vos
Přeložila: Jana Žlábková

Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Formát: 150×220 mm
ISBN: 978-80-7306-881-3
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Taoistická tantra pro ženy vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Tantra přitahuje stále větší zájem mužů i žen na celém světě – a příruček na toto téma existuje dlouhá řada. Kniha Minke de Vos je výjimečná svou hloubkou pramenící z autorčina rozsáhlého zkoumání taoistické tradice a čínské medicíny. Jejím cílem je kultivace sexuální energie a budování intimního pouta mezi partnery, jimž se otevře cesta k tomu, aby dokázali prožívat ničím nepodmíněnou lásku a aktivovat svůj multiorgasmický potenciál.

Porozumění a přátelskost jsou pro ženy přirozené reakce v období napětí a stresu. Když se ženy sejdou, aby se navzájem léčily, vyprávěly si příběhy a oslavovaly, stane se cosi magického. Ožije ženská esence a zvýší se produkce oxytocinu, což vyvolává velmi příjemné pocity. Při líčení příběhů plných emocionálních vzestupů a pádů se zmírní úzkost a stres a sexuální energie může volně proudit tělem. Ženy, které spolu tančí, podněcují radost a extázi.

Ženská energie je nakažlivá a rychle se přenáší na druhé. Zvučný smích, chichotání a spojení otevřených srdcí znásobuje naši sexuální orgasmickou energii. Když se pak vrátíme k partnerovi či manželovi, posílí se polarita mezi mužstvím a ženstvím.

Delší ukázku najdete a více o knize se také můžete dočíst na našem webu.

 


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Úvodní obrázek pochází ze sbírky uživatele Kalexanderson na flickr.com.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePavouk v síti

Váňová, Magda

Šulc-Švarc, 2017

zobrazit info o knizeBožský

Laurenová, Christina

Jota, 2017

zobrazit info o knizeHořící měsíc

Watsonová, Jo

XYZ, 2017

zobrazit info o knizeTaoistická tantra pro ženy

Vos, Minke de

Pavel Dobrovský – BETA, 2017

zobrazit info o knizeZnamení osudu

Walden, Laura

Alpress, 2017

Napsat komentář