Získejte návod, jak se stát finančně nezávislými!

Milionovy rodic
Kniha Milionový rodič představuje návod, jak se stát finančně nezávislým. Autorka čtenáře srozumitelně seznámí s technikou prodeje a pomůže mu s propagací v online světě. Je určena pro každého, od maminek na mateřské dovolené po začínající živnostníky.

Jak se stát finančně nezávislým

Kniha Milionový rodič je pracovní kniha, která je věnovaná všem odhodlaným, tvořivým a především podnikavým maminkám nejen na rodičovské dovolené, začínajícím živnostníkům či řemeslníkům, ale také všem, které láká propagovat se v online světě a nevědí kde začít.
Zdokonalováním a osvojením si zde uvedených doporučení, Vás postupně nasměruje k tomu, být finančně nezávislými.
Autorka jednoduchým a srozumitelným výkladem popisuje jednotlivé techniky prodeje, ale i proč se nebát a začít být finančně nezávislý hned a teď. Už se nemusíte bát vysokých investic a malých zkušeností!

Milionový rodič 

Dnes vyplníš a zítra vyděláváš!
Autorka: Ivana Tremlová

Počet stran: 136
Vazba: brožovaná
Formát: 128×198 mm
ISBN: 978-80-906859-0-1
Doporučená cena: 249 Kč

 

Přečtěte si více o knize Milionový rodič, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

Ohlasy čtenářů

Knihu Milionového rodiče jsem četla a mnoho z toho, co se v knize píše z technik prodeje a prodejních nástrojů využívám i ve svém vlastním podnikání. Našla jsem zde i spoustu skvělých návodů a nápadů, jak ještě více své podnikání vylepšit a jak si více přitáhnout potenciální zákazníky. Knihu doporučuji všem, je psaná opravdu jednoduchým a srozumitelným textem a je vhodná jak pro úplné laiky, tak i pro podnikatele, kterým může ukázat i další možnosti propagace v dnešním širokém online světě podnikání.

– podnikatelka Pavlína Nová

O autorce

Ivana Tremlová je maminka 2 dětí, spisovatelka, autorka charitativních projektů a obchodní manažerka. Napsala např. Kuchařku pro nejmenší či Česko vaří a pomáhá.

Vyhrajte knihu Milionový rodič

Stali byste se rádi finančně nezávislými, ale nevíte, jak na to? Máte skvělý nápad, ale nevíte si rady, jak ho zpropagovat a prodat tzv. online? S tím vším vám může pomoci pracovní kniha Milionový rodič. Nejdříve se seznámíte se základními technikami prodeje, abyste zjistili, že nemusíte mít strach z nedostatku zkušeností či vysokých investicí. Kniha je určena pro každého, kdo by se rád stal pánem svých financí.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Milionový rodič vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Milionový rodič
probíhá od 30. července do 5. srpna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Milionový rodič

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMilionový rodič
Dnes vyplníš a zítra vyděláváš!

Tremlová, Ivana

Ivana Tremlová, 2017

Napsat komentář