Zasoutěžte si o inspiraci pro malování na kameny

malovani-na-kameny-perex-b
Sbíráte rádi na svých cestách a procházkách oblázky, ale potom nevíte, co s nimi? Zkuste je originálně ozdobit a povýšit je na překrásný dekorativní prvek. Nevíte, jak na to? Proto vás seznámíme s publikací plnou inspirace.

Umělecká díla z kamenů

malovani-na-kameny-ukazka-1Proměňte obyčejné kameny v barevná umělecká díla.

Dovezli jste si z dovolené spoustu vyhlazených oblázků a teď přemýšlíte, co s nimi? Zkuste je namalovat a vytvořit si tak překrásný dekorativní prvek do domu i na zahradu nebo originální přívěsek. Pokud nevíte, jak na to, najdete v tomto průvodci vše potřebné.

Populární malířka na kameny, zkušená archeoložka, která prodává své Sassi dell´ Adriatico (Jadranské kameny) na Etsy, vás ve své knize Malování na kameny krok za krokem provede návody pro vytvoření 30 fantastických designů. Návody pro malování různých motivů od stromů, květin a zvířat až k mandalám, geometrickým vzorům, svátečním motivům a dalším, jsou doprovázeny plnobarevnými fotografiemi.

Začnete tím, jak kameny hledat a vybírat, dozvíte se, jaké materiály a nástroje použít, a naučíte se řadu technik, včetně malování na kameny barvami nebo inkousty, malování na přírodní kámen a uzavření dokončené práce.

Hledání kamenů a jejich malování může být příjemná relaxace pro vás a úžasná zábava pro celou rodinu.

 

Malování na kameny

30 vzorů, které probudí vaši kreativitu

Autorka: F. Sehnaz Bac

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Michaela Ženatá
Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2017
ISBN: 978-80-7413-354-1

Přečtěte si více o knize Malování na kameny, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Vydavatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. Stěžejní produkcí jsou praktické návody pro fotografy všech úrovní a široká řada knih v edici Naučte se kreslit a malovat… V nabídce vydavatelství nechybí ani populární témata z oblastí oblíbených výtvarných technik. To vše je doplněno aktivitami na sociální síti FB https://www.facebook.com/Zonerpress/

 

Ukázka z knihy

malovani-na-kameny-ukazka-2Stále více lidí nachází cestu k této formě umění, která kromě své výtvarné hodnoty přináší zklidnění a pocit harmonie. Už samotné dotýkání se a manipulace s kamenem mohou navozovat pocity uvolnění.
V této knize najdete mnoho krásných a zábavných projektů pro malování na kameny. Protože své návrhy ráda kreslím stylizovaným způsobem, s využitím mé představivosti, najdete zde různá zvířata, jako jsou rozmarné sovy, pestrobarevní ptáci, motýli, vážky a pávi. Najdete zde také květiny a rostliny, které v přírodě neexistují. Věřím, že tento druh stylizovaných návrhů vám pomůže rozvinout kreativitu a vytvářet jedinečná umělecká díla.
Kniha vás také povede k nalezení svého vlastního způsobu malování, aniž byste se museli trápit kvůli svým uměleckým dovednostem. Jelikož každý kámen v přírodě je jedinečný, budete nakonec při zkoušení technik vysvětlených v této knize vytvářet svá vlastní jedinečná díla. (str. 8)

 

Vyhrajte knihu Malování na kameny

Malování na kameny může být nejen příjemnou relaxací, ale také způsobem, jak využít oblázky, které jste si přivezli z dovolené a teď nevíte, co s nimi. Populární umělkyně a zkušená archeoložka F. Sehnaz Bac vám ve své publikaci vysvětlí vše od hledání ideálního tvaru kamínku až po závěrečnou fixaci hotové díla, a navíc vám přináší inspiraci na 30 vzorů, které ve vás probudí kreativitu. Ozdobte malovanými kameny nejen svou zahradu a interiér, ale vytvořte si z nich také originální přívěsky.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Malování na kameny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Malování na kameny
probíhá od 4. do 17. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 publikace Malování na kameny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalování na kameny
30 vzorů, které probudí vaši kreativitu

Bac, F. Sehnaz

Zoner Press, 2017

Napsat komentář