Zasoutěžte si o nový román Radky Třeštíkové

Osm
Michaela měla opravdu velkou smůlu. Její postřelené tělo bylo nalezeno v Ďáblickém háji, a nejen že si po probuzení z kómatu nepamatuje, co se ten den stalo, ale nepamatuje si poslední rok svého života. Kdo se ji pokusil zavraždit? A proč?

Osudový rok

Jednu březnovou sobotu je v Ďáblickém háji nalezena postřelená mladá dívka Michaela. Zůstává v bezvědomí a policii se nedaří vyšetřit, kdo čin spáchal a proč. Byl to její snoubenec, nejlepší kamarádka nebo snad někdo z rodiny, ve které Michaela hlídala děti? Ona sama si po probuzení z kómatu osudný den nepamatuje, co víc, nepamatuje si celý poslední rok svého života. Rok, který začal tak nevinně jako pohlazení a skončil pokusem o vraždu…

Osm

Autorka: Radka Třeštíková

Počet stran: 384
Vazba: vázaná
Formát: 125×205 mm
ISBN: 978-80-7453-525-7
Doporučená cena: 349 Kč

 

 

Přečtěte si více o knize Osm, kterou do soutěže věnovalo
nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

Ukázka z knihy

„Musíme ji přesunout,“ řekne vrchní sestra. Mluví hlasitě a rázně, jako když bičem mrská, protože přesně takhle ona mluví vždycky.
Primář zvedne oči od papírů. „Málem bych zapomněl. Kdy to vypukne?“ zeptá se tiše, přijde mu nevhodné mluvit nahlas v místnosti, kde někdo spí, nechce pacientku probudit, i když právě na její probuzení se tady čeká a nic by ho nepotěšilo víc.
„Ve čtvrtek.“
„Příští?“
„Ne, tenhle.“ (str. 9)

Další osud pacientky prozrazuje pokračování ukázky.

O autorce

Radka Třeštíková se narodila se v roce 1981 na jižní Moravě, ale od svých devatenácti let žije v Praze. Vystudovala práva na Právnické fakultě Univerzity Karlovy a sedm let působila ve funkci firemního právníka. Žije s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem a mají spolu dvě děti – Elu a Jonatána. Ve volném čase se věnuje psaní a čtenáři se s jejími texty mohli seznámit již dříve na blogu časopisu Respekt, na stránkách psychologie.cz nebo v časopisu ELLE, kam čas od času přispívá. Svou prvotinu Dobře mi tak vydala v roce 2014, o rok později zaujala románem To prší moře a v následujícím roce se knihou Bábovky postarala o literární událost roku.

Vyhrajte knihu Osm

Hlavní hrdinka Michaela začala nový rok života poměrně nevinně. V prvním okamžiku měla práci a milujícího snoubence. Následně se ji pokusil někdo zavraždit a její postřelené tělo nechal ležet v Ďáblickém háji. Po probuzení a zotavení ze zranění přichází další šok. Nejen že si Michaela nepamatuje, co se v onen osudný den stalo, ona zapomněla události celého posledního roku svého života. Její amnézie ztěžuje práci policistům, kteří pátrají po pachateli.  Kdo stojí za pokusem o vraždu? A co ho k tomu vedlo? To se čtenář dozví v novém románu známé české spisovatelky Radky Třeštíkové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Osm vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Osm
probíhá od 14. do 27. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Osm

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOsm

Třeštíková, Radka

Motto, 2017

Napsat komentář