Rozjedeme to Na plné koule!

Pavel Sima_Na plne koule
Pavel Šíma nabízí skvělý návod pro každého, kdo by rád dennodenně zažíval pocity štěstí a vydělával miliony, aniž by přitom musel štvát a podvádět lidi kolem sebe.


Peníze, ženy, úspěch, lásku, SUVčko. V osmadvaceti měl všechno, co kdy od života chtěl. Pak všechno zahodil, stal se dobrovolně nezaměstnaným, odjel na dva měsíce na Kubu a sepsal pro svého kamaráda návod, jak toho může dosáhnout i on. Nebo i ty. A to stejně jako autor bez počátečního kapitálu, kontaktů nebo zrad a podvodů. Intimní dopis ztracenému kamarádovi je zároveň praktickou příručkou pro život, která nemá mezi českými knihami obdoby a která tě mimo jiné naučí:

  • Jak postupovat v životě rychleji než 95 % lidí okolo. A jak tím pádem dosáhnout moudrosti dřív než na smrtelné posteli.
  • Jak si zvýšit příjem o desítky procent do roka a o stovky do několika málo let. Vážně!
  • Jak každý večer usínat s úsměvem, i když stál celý den totálně za hovno.
  • Jak ušetřit 400 hodin ročně a získat tak tři a půl týdne života navíc každý rok.
  • Jak se nepodělat, i když tě obklíčí teroristi. Neboli jak vyjít vítězně z těžkých životních situací.
  • Jak zkrotit svou hlavu, dostat z ní 99 % bordelu a přimět ji, aby ti konečně začala naplno sloužit.
  • Jak být šťastný tady a teď bez ohledu na to, co bylo včera a co tě čeká zítra.
  • A hlavně, jak toho všeho dosáhnout tak, abys nenasral lidi okolo, ale ještě tě u toho měli rádi.

Není to další knížka tohoto typu na jedno brdo, ale reálný tipy chlápka, kterej na svůj věk něčeho dosáhl a má zajímavej přístup k životu.

Jenda, 29 let

 

Na plné koule

Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí.
Autor: Pavel Šíma

Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Formát: 156×225 mm
ISBN: 978-80-265-0593-8
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Na plné koule vydalo nakladatelství BizBooks.

 

Ukázka z knihy

Síť je víc než skill

Předpokládejme, že teď už jsi znalostně meganabušený. Nebo aspoň víš, co dělat. To je super zpráva. Ta špatná je, že to zdaleka nestačí.
Když budeš odborník ve své oblasti s multidisciplinárním přesahem a kombinací dovedností jako nikdo jiný, ale budeš jenom sedět od rána do večera na zadku ve svém kanclu, dopadneš stejně jako ta postavička z meme Forever Alone. (str. 126)

Pavel Sima_Na plne koule_meme

Stáhněte si další ukázku.

 

Pavel Šíma

Pavel Šíma slýchával dva typy životních rad. Jedni říkali: užívej život každý den. Prej, že peníze nejsou důležité a kašli na kariéru, ta tě jen vysaje. To mu nepřišlo zodpovědné vůči budoucnosti. Druzí ho nabádali, ať obětuje mládí. Když budeš mezi 25 a 35 pořádně makat, budovat kariéru a dáš do toho všechno včetně víkendů, zajistíš se do konce života. Přijít o svá nejlepší léta se mu ale taky nechtělo. Tak se vydal vlastní třetí cestou. Do kariéry bušil fest a zároveň si užíval na plné koule. V práci dosáhl víc než většina jeho vrstevníků. Rozjížděl firmy, vydělával miliony, miloval svou práci, vyhrával ocenění, každý druhý týden vystupoval v televizi. Vůbec se při tom ale nešidil. Procestoval půlku světa, vyspal se s šedesáti holkama, našel si skvělou přítelkyni a zažíval silný pocit štěstí každý den. Když ho kamarád požádal o radu, jak by toho mohl taky dosáhnout, došlo mu, že většina lidí takový život nemá. I když by mohla. Tak Pavel všeho nechal, odjel na dva měsíce na Kubu a sepsal mu (a tobě) tenhle návod.

Informace o autorovi byly čerpány ze stránek Albatros Media.


Nakladatelství BizBooks přináší svým čtenářům knihy, které se zabývají aktuálními tématy, novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a úspěchu v podnikání. Tyto knihy jsou zaměřeny především na studenty, manažery, top management společností a lidi s touhou po sebevzdělávání. Nakladatelství je součástí společnosti Albatros Media.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa plné koule
Ten návod, co sis vyptal. Na miliony, úspěch a štěstí.

Šíma, Pavel

BizBooks, 2017

Napsat komentář