V romantickém ladění

V_romantickem_ladeni
Někdo rád miluje, někdo rád maluje, ale všichni rádi čteme. Proč si tedy nepřečíst něco o lásce? Čtyři krásné příběhy o milování – a žádném malování – vám představíme v našich dnešních tipech. Od pláže až po univerzitu na vás čekají otevřená srdce.

Příprava svatby může být velmi tvrdý oříšek. Takové ale Hazel, která se touto prací živí, rozlouskává neustále. Dotáhne do konce i svou poslední zakázku, nebo ji tíha přání bohémských svatebčanů pokoří?

Zasněžená svatba

Hazel neměla nikdy v úmyslu živit se přípravami svateb. Jenom pomáhala své sestře-dvojčeti Lile s jejím „velkým dnem“. Vybrala nejen velmi vhodné prostředí, ale postarala se o všechnu výzdobu, choreografii slavnosti i veškeré jídlo, včetně úžasného svatebního dortu, který upekla její spolubydlící Amber. Letní svatba Lily a Ollieho byla tak úspěšná, že netrvalo dlouho a Hazel se začali ozývat další zájemci. Vyhovět jejich přáním nebylo vždycky snadné. Právníci Gemma a Eliot si vybrali svatbu na hradě ve skotských horách a bohémsky laděný pár Josh a Sarah zatoužili po karibském ráji. Musela čelit mnoha nečekaným problémům, aby těmto dvěma odlišným párům otevřela cestu, na jejímž konci by k sobě došly a řekly si „ano“. Jestli se to Hazel podařilo a co přitom sama prožívala, to se dočtete v nové knize Abby Clementsové, která city rozhodně nešetří.

Autorka: Abby Clementsová
Přeložila: Dana Vlčková

Počet stran: 232
Vazba: vázaná
Formát: 140×208 mm
ISBN: 978-80-257-2051-6
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Zasněžená svatba vydalo nakladatelství Argo.

Lila ke mně natahovala ruku, na prsteníčku měla velký červeno-žlutý želatinový prsten Haribo. Její zelené oči s přivřenými víčky s lehkým bronzovým stínem – jsou to i moje oči, díky genům po naší mamince – svítily radostí. „Tohle je jen prozatímní náhražka, samozřejmě,“ řekla a úsměv jí pohrával v koutcích. „Chystá se vybrat opravdový.“
Páni. To jsou teda věci. Tak moje sestřička je zasnoubená.
„Gratuluju!“
Dávalo to smysl. Bydleli s Olliem společně už čtyři měsíce a všechno jim vycházelo. Hodili se k sobě jako horká čokoláda s bonbony marshmallows, jako hrozinky do vánočky, jako cupcake red velvet s vanilkovou polevou… Už asi máte představu. Ollie byl do mé sestřičky zamilovaný až po uši a už nějakou dobu bylo jasné, že se věci ubírají k vyzvánění kostelních zvonů. (str. 22)

————————————————

Abychom svatebčanů neměli málo, s několika z nich se setkáme i v třetím dílu trilogie This Man. Ava se co nevidět stane mladou paní. Je ale její vyvolený skutečně takový, jakým se zdá být? Nebo tu existuje ještě pár věcí, které své milované neřekl?

Zpověď

Vítejte ve smyslném světě plném lásky a vášně…
Panské sídlo se pomalu zaplňuje lidmi. Ava si ukradla chvíli pro sebe a ve svatebních šatech sedí na pohovce v jednom apartmá tohoto luxusního sídla, tohoto sexuálního ráje, přemýšlí nad mužem svého života. Pochopila, že nikdy nezkrotí jeho divokost, a vlastně ani nechce. Miluje ho až do morku kostí a on stejně hluboce miluje ji. Možná ale Jesse Ward není takový, jak si myslí… Možná nastal čas na jeho zpověď…

This Man 3
Autorka: Jodi Malpasová
Přeložila: Zdenka Lišková

Počet stran: 622
Vazba: vázaná
Formát: 155×210 mm
ISBN: 978-80-7505-498-2
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Zpověď – This Man 3 vydalo nakladatelství XYZ.

Mám nervy nadranc. Netuším proč, vím, že dělám správnou věc, ale stejně jsem jako pitomý uzlíček nervů. Jsem tu sama; dnes moje první a pravděpodobně i poslední zřídkavá chvilka ticha plná zamyšlení. Na tenhle kousíček ukradeného času jsem čekala. Potřebuju ho jenom pro sebe, potřebuju vstřebat tu radikální změnu, kterou podstupuju. Uvědomuju si, že takové okamžiky budou od tohoto dne nejspíš vzácností.

Od mého svatebního dne. Ode dne, kdy se tomuto muži zaslíbím na zbytek života – ne že bych k tomu potřebovala kus papíru nebo kovový kroužek na prstě, na rozdíl od něj. To je taky důvod, proč si ho beru pouhé dva týdny poté, co přede mnou poklekl na terase Lussa. To je důvod, proč sedím ve svatebních šatech na pohovce v jednom ze soukromých apartmá Panského sídla – toho apartmá, ve kterém mě Jesse zahnal do úzkých před všemi těmi týdny – a snažím se dát do kupy. (str. 9)

Stáhněte si celou ukázkovou kapitolu a přečtěte si více o prvním a druhém dílu.

 

————————————————

Vášnivému lháři svatba zatím nehrozí. Nebo ano? London Hughesová žije bezstarostným životem nezadané barmanky a surfařky. Pak ji ale okouzlí šarmantní Luke Sutter. Dokáže s ním dívka vydržet i poté, co zjistí, s jakým člověkem se to vlastně zapletla?

Vášnivý lhář

London Hughesová se po několika letech strávených na vysoké škole oddává surfování, po nocích pracuje za barem, vysedává s kamarády a důkladně zkoumá, jak to vlastně v životě chodí. Všechno jí jde skvěle, nic neřeší, nic neplánuje. Ale když ji jednou ráno spláchne pořádná vlna a večer ji úplně převálcuje sexy úsměv Luka Suttera, vychýlí se trochu ze svého kurzu… a nabere jeho směr. Jasně, Luke je na první pohled plejboj, ale vytrvalý hlas v hlavě jí pořád opakuje: Prostě to zkus – je to jen jednorázovka. Luke funguje v módu děvkaře tak dlouho, že už se ani nepozastavuje nad tím, co vlastně dělá. Ale po úžasné noci s London si uvědomí, že se od zničujícího rozchodu vůbec nikam neposunul, ať už se vrhal kamkoliv – a s kýmkoliv. Díky London zatouží zase po něčem víc. Každý vztah tvoří vždycky dva… a jejich minulost. London si s Lukem sice užívá, ale když zjistí, jaká je jeho minulost – konkrétněji, kdo je kdo v ní – všechno se nějak zamotá, což je přesně to, čemu se chtěla vyhnout. Pak už je to na Lukovi, aby změnil svůj život a přesvědčil ji, že nemá přehazovat výhybku.

Autorka: Christina Laurenová
Přeložila: Květa Oakland

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 145×206 mm
ISBN: 978-80-7565-099-3
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Vášnivý lhář vydalo nakladatelství Jota.

KDYŽ NĚJAKOU DOBU s nikým nespíte, stane se několik věcí: začnete nevědomky vydávat podivné zvuky při líbacích scénách v romantických filmech – je to něco mezi odfrknutím si a slyšitelným obrácením očí k nebi – což většinou vede k tomu, že po vás někdo na druhé straně gauče mrskne polštář. Zadruhé: dokážete zpaměti vyjmenovat alespoň tři online obchody s erotickými pomůckami, přesně odrecitujete jejich ceny za dopravu, porovnáte spolehlivost a rychlost. Zatřetí: alespoň dva z těchto obchodů vám vyhledávač najde automaticky po tom, co zadáte první písmeno. Začtvrté: vždycky jste ta spolubydlící, od které se čeká, že vymění baterky v ovladači, v ručním vysavači a svítilně.
To poslední je dost směšné vzhledem k tomu, že všichni přece vědí, že ty nejlepší pomůcky jsou na šňůře do zásuvky nebo se dají nabíjet. Amatéři.
Jo, a taky se stanete mistrem v masturbaci. Jako fakt profíkem na olympijské úrovni. Od určité chvíle je pro vás masturbace jedinou možností, protože jak by mohl nějaký chlap vůbec doufat, že se vyrovná vaší vlastní ruce nebo vibrátoru se sto třiceti volty a sedmnácti různými rychlostmi?

Dočtěte si kapitolu celou a zjistěte více informací také o předchozích částech této vášnivé série!

  

————————————————

Přetvařování není jen výsadou lhářů. Aubrey a její tajný přítel Daniel s tím ostatně mají velmi bohaté zkušenosti. Univerzitní půda zakázané lásce nepřeje, stejně jako nová děkanka. Dokáže tento zamilovaný pár vytrvat až do konce?

Láska podle Shakespeara

Ačkoliv zbývá už jen několik týdnů, kdy musejí svou lásku tajit, vše se znovu komplikuje. Zdá se, jako kdyby se nová děkanka, která ve funkci nahradila Davida Granta, rozhodla Aubrey zničit. Nejen že jí vyčítá každé drobné pochybení v práci, navíc je přesvědčena, že mezi Aubrey a bývalým děkanem Grantem probíhalo něco víc než jen pracovní vztah.
Daniel se zase stále potýká s temnými stíny své minulosti, jež ho neustále pronásledují. Mohou zachránit svůj vztah, když se vše zdá být proti nim?

Sen noci univerzitní
Autorka: Georgina Guthrie
Přeložila: Kristýna Vítková

Počet stran: 488
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-247-5854-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Láska podle Shakespeara 3 vydalo nakladatelství Cosmopolis.

„Směti držeti tvé malé ruce jako něžná poupata lotosová a navlékati řetízky z květin nad tvé zápěstí; barviti chodidla nohou tvých rudou šťávou lupenů ašokových a slíbati stopu prachu, jež by tam snad zůstala.“
„Prosby tvé jsou vyslyšeny, služebníče můj, budeš zahradníkem mého květného sadu.“
Zavřela jsem knihu. „No?“
„Páni.“
„Líbí se ti to?“
„Miluju to. Ta obraznost… ty emoce… a ten služebník je přesně můj typ. Jen kdybys byla tak vstřícná jako jeho královna.“
„Co to má znamenat?“
„Říkal, že jí chce sloužit v jejích nudných dnech, a ona s tím prostě takhle jednoduše souhlasila.“ Lusknul prsty. „A to chci i já s tebou. Když mě necháš.“
„Námořníku, můžeš mi sloužit, jak je libo,“ pronesla jsem.

I tato série má své dva předchozí díly. Neváhejte a přečtěte si recenze!

 


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZasněžená svatba

Clementsová, Abby

Argo, 2017

zobrazit info o knizeZpověď – This Man 3

Malpasová, Jodi Ellen

XYZ, 2017

zobrazit info o knizeVášnivý lhář

Laurenová, Christina

Jota, 2017

zobrazit info o knizeLáska podle Shakespeara 3
Sen noci univerzitní

Guthrie, Georgina

Cosmopolis, 2017

Napsat komentář