Vyhrajte příběhy z psychiatrické léčebny

za-plotem-perex
Na psychiatra Petra Dvořáka se jeho přítel Hladík obrací v okamžicích, kdy si se svými případy už neví rady. Když je policie v koncích, pomáhá jim hlavní hrdina změnit úhel pohledu a vydat se správným směrem. Co vše se děje za plotem psychiatrie?

Cesta z bludného kruhu

Druhá mozaika příběhů z psychiatrie navazuje na Pavilon na Zlatém návrší. Většinou se odehrávají za plotem léčebny v normálním životě, do kterého patří bohužel i zločin a kriminalita.

Neobvyklé kriminální případy svého přítele Hladíka řeší psychiatr Petr Dvořák většinou tehdy, kdy už si policisté nevědí rady a pátrají v bludném kruhu. Psychiatr mění úhel pohledu na zločin a jeho okolnosti a to mu pomáhá přijít se správným řešením. Doktor Dvořák si pokaždé s povzdechem uvědomí, že je to vlastně jednodušší než odhalovat příčiny některých duševních chorob, které jsou opravdu záhadné.

 

Za plotem

Autor: Jan Cimický

Vydalo: nakladatelství Šulc-Švarc
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-7244-401-4

Přečtěte si více o knize Za plotem, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte ani na náš článek.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

MUDr. Jan Cimický, CSc. (* 23. února 1948 Praha, Česká republika) je český psychiatr (vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze), básník, prozaik a překladatel. Jako spisovatel vychází zejména z lékařské praxe, příběhy mají často detektivní zápletku. Je autorem několika sbírek vlastní poezie a publikací pro veřejnost. Na svém kontě má rovněž povídkovou sbírku Podivný host (1993), psychologickou novelu Poslední návrat (1988) či románovou reportáž Útěk do klece (1990). Jan Cimický také překládá díla francouzských básníků a dramatiků.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Za plotem

Za plotem léčebny, kde pracuje Petr Dvořák, prožívají lidé svůj každodenní normální život. Jeho součástí jsou však i zločiny, které řeší Petrův přítel Hladík. Mnohdy je to právě psychiatr, kdo změní pohled policie na jednotlivé případy, když už si s nimi neví rady, a pokaždé, když je dovede na správnou cestu, tak si uvědomí, že je to mnohdy jednodušší, než odhalit příčiny onemocnění u svých pacientů. Vydejte se společně s ním do temných zákoutí kriminality a především duševních chorob.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Za plotem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Za plotem
probíhá od 19. do 25. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Za plotem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZa plotem

Cimický, Jan

Šulc-Švarc, 2017

Napsat komentář