Klady a zápory estetických zákroků

Smucler_Hatlova_Neverte ani mne
Kniha Nevěřte ani mně není jen průvodcem po fascinujícím světě estetické medicíny, ale také radí čtenáři, kde všude jsou na něj kladeny pasti, které ho mohou stát peníze i zdraví.

Tak jako se nelze vydat na cesty po světě bez seriózního a obsažného průvodce, ani tato kniha nemůže chybět komukoli, kdo zvažuje podstoupit některý ze zákroků. Ve třech kapitolách přináší informace nejen o nejčastějších problémech estetické medicíny a možnostech jejich řešení, ale též o tricích, úskocích a všemožných rizicích, které se v tomto neustále se vyvíjejícím oboru vyskytují, protože se jejich klientům nedostává zásadních znalostí a často podléhají slepé víře, že jim estetický zákrok pomůže vyřešit všechny jejich osobní problémy. Radí proto, podle čeho se orientovat v neuvěřitelné nabídce klinik a čemu se vyhnout, jak vybírat a na co si dát pozor. Detailně přitom rozebírá všechny dostupné metody, hodnotí jejich klady i zápory, upozorňuje na komplikace či přímo nebezpečí. Je doprovázena velkým množstvím fotografií a ilustrací a stává se tak nezbytnou pomůckou pro všechny, kdo uvažují o změně vzhledu podle svých představ.

 

Nevěřte ani mně

aneb Špinavé triky i neuvěřitelné možnosti estetické medicíny
Autoři: Roman Šmucler, Petra Hátlová

Počet stran: 384
Vazba: vázaná
Formát: 145×215 mm
ISBN: 978-80-204-3123-3
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Nevěřte ani mně vydalo nakladatelství Mladá fronta.

 

Ukázka z knihy

Starý vtip říká, že kariéra chirurga trvá přesně hodinu. Před tím toho umí moc málo a pak už je příliš starý. Ideálního lékaře dělá kombinace znalostí, zkušeností, pravidelné praxe a dobrého fyzického a psychického stavu.
Pro mediální známost je důležitá především schopnost komunikace (teď si jako zkušený moderátor trochu řežu pod sebou větev…). Pro univerzitní titul pak významné publikace, které ale s tím, co potřebuje pacient ošetřit, vůbec nemusejí souviset. Nikde není psáno, že vynikající lékař neobsáhne tohle všechno dohromady, takových je i docela dost, ale nejsou to všichni. A tak je dobré se „spokojit“ v nouzi nejvyšší i s tím, který umí „pouze“ dobře diagnostikovat a léčit. Ne vždy je to ten největší elegán, někdy nemá tituly za jménem a před jménem a třeba i trochu koktá. (str. 45)

Roman Smucler_Petra Hatlova_Neverte ani mne1

 

Roman Šmucler

Roman Šmucler je zubní lékař, chirurg, vysokoškolský pedagog a mj. i scenárista. Vyrůstal v Příbrami, kde též studoval, později byl přijat na Fakultu všeobecného lékařství v Praze. Věnoval se zde oboru stomatologie. Zabývá se mj. výzkumem v oblasti dentoalveolární chirurgie. Také produkoval televizní pořady.


Mladá fronta má dobré renomé ve všech oblastech knižní produkce, především v próze a poezii. Kvalitní knižní tituly najdete nejen v tradičních knižních edicích – Kolumbus, Květy poezie, Moderní světová próza, Jednorožec, Ikaros, Lidé a Země a Multiřada, ale i v dalších zajímavých mimoedičních projektech.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNevěřte ani mně
aneb Špinavé triky i neuvěřitelné možnosti estetické medicíny

Hátlová, Petra – Šmucler, Roman

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář