Zábavné učení pro nejmenší s Miffy

Miffy
Králičí holčička Miffy je zpět! Můžete s ní zábavnou formou poznávat svět prostřednictvím vtipných výřezů a překrývání obrázků. Ideální kombinace zábavy a učení pro nejmenší čtenáře! Tentokrát Miffy navštívila zoologickou zahradu, rozhodla se naučit se barvy a s pomocí lupy hádat, co je na obrázku. 

Půvabná leporela pro nejmenší vydalo nakladatelství Baobab.

Baobab

Baobab je malé alternativní nakladatelství ilustrovaných knih pro děti a mládež. Věnuje se vydávání původních textů a zajímavých překladů. Spolupracuje s nastupující generací výtvarníků. Organizuje a iniciuje menší kulturní akce zaměřené na propagaci nekomerční literatury a divadla, pořádá literární čtení a výstavy.

——————————————

Leporelo pro nejmenší. Koho vidí malá Miffy v kulatém okénku na každé stránce? Vtipné výřezy a překrývání obrázků jsou pro nejmenší čtenáře tím pravým objevováním.
V Baobabu vychází další příběhy o slavné králičí holčičce Miffy holandského ilustrátora a grafického designera Dicka Bruny. Tentokrát vás naučí barvy, zvířata či objevovat svět pod lupou.
Od roku 1955 vytvořil Bruna sérii více než 200 knížek o Miffy, která se pro Holanďany stala takřka národním symbolem. Jednoduchá pevná linka, vybraná barevná škála a grafické zobrazení dětského světa se časem stalo vzorem také mnoha opisovačům, ale utilitární styl Dicka Bruny zůstává stále jedinečný. Každá jeho knížka má nezaměnitelný půvab a vtip, zůstává odměřeně holandská a nepodléhá kýči.

Miffy má lupu!

Autor: Dick Bruna

Počet stran: 14
Vazba: vázaná
Formát: 114×114 mm
ISBN: 978-80-7515-50-9
Doporučená cena: 99 Kč

Knihu Miffy má lupu! vydalo nakladatelství Baobab.

Miffy má lupu

Leporelo pro nejmenší. Kdo se skrývá za dveřmi? Zvířátka, věci, květiny a barvy. Knížka nizozemského ilustrátora Dicka Bruny navazuje na sérii knih pro nejmenší děti, kterou rozvíjí již od roku 1955. Časem se stal opravdovým klasikem a předurčil charakteristické rysy ilustrace pro nejmenší děti: jednoduchá pevná linka, vybraná barevná škála a grafické zobrazení dětského světa.

Jaká je to barva, Miffy?

Autor: Dick Bruna

Počet stran: 14
Vazba: vázaná
Formát: 114×114 mm
ISBN: 978-80-7515-48-6
Doporučená cena: 99 Kč

Přečtěte si více o knize Jaká je to barva, Miffy?

Jaká je to barva, Miffy

Leporelo pro nejmenší. Hádanky ze zoo přináší knížka s netradičními výřezy a hrou s detailem. S Miffy se děti naučí listovat v knížkách, rozeznávat barvy, počítat, pojmenovávat zvířata…
V Baobabu vychází další příběhy o slavné králičí holčičce Miffy holandského ilustrátora a grafického designera Dicka Bruny. Pestrý a srozumitelný je svět kamarádky Miffy. A díky zkušenostem autora je první dětské objevování nejen výtvarně dokonalé, ale také zábavné a vtipné.

Kdo je v ZOO, Miffy?

Autor: Dick Bruna

Počet stran: 14
Vazba: vázaná
Formát: 113×113 mm
ISBN: 978-80-7515-49-3
Doporučená cena: 99 Kč

Přečtěte si více o knize Kdo je v ZOO, Miffy?

Kdo je v zoo, Miffy 1

O autorovi

Dick BrunaDick Bruna (* 23. srpna 1927) je holandský výtvarník, ilustrátor a grafický designér. Proslavil se jako autor knížek o slavné králičí holčičce Miffy (a také medvědu Borisovi, prasátku Poppy a pejskovi Šňupovi), kterých dodnes vydal více než 200. Použitím jednoduché obrysové linky vybarvované základními barvami se od počátku své kariéry hlásí k odkazu avantgardy.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Baobab

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJaká je to barva, Miffy?

Bruna, Dick

Baobab, 2017

zobrazit info o knizeMiffy má lupu!

Bruna, Dick

Baobab, 2017

zobrazit info o knizeKdo je v ZOO, Miffy?

Bruna, Dick

Baobab, 2017

Napsat komentář