Zahrajte si o pátrání po Nočním lovci

Noční lov (předprodej) - Ukázka
Své oběti dlouho sleduje a počká si na nejlepší okamžik, aby je zavraždil. A rozhodně nemíní zůstat pouze u dvou zločinů. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová se pouští po vrahových stopách, ale najde ho dříve, než se pokusí odstranit z cesty i ji?

Smrt přichází po setmění

Jedné horké červnové noci je detektiv šéfinspektor Erika Fosterová přivolána k brutální vraždě. Oběť, vážený praktický lékař, je nalezen ve své posteli udušený. Zápěstí má svázaná a oči pod průhledným sáčkem upevněným těsně pod hlavou vypoulené. O několik dní později umírá za podobných okolností další muž a Erika společně s kolegy Petersonem a Mossovou tuší, že čelí sériovému vrahovi. Ten své oběti sleduje a vyčkává na vhodný okamžik, kdy udeří.

Co mají oba mrtví společného? Existuje v jejich minulosti nějaké tajemství, které by je mohlo spojovat? A co je spojuje s vrahem?

Erika dělá vše pro to, aby Nočního lovce zastavila a dopadla, i když opět riskuje a dostává se do konfliktů s nadřízenými. A navíc možná vrah začíná sledovat i ji…

 

Noční lov

Autor: Robert Bryndza

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 432
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-271-0404-8

Přečtěte si více o knize Noční lov, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Stín se na chvíli zastavil. Poslouchal a vychutnával si studený vzduch z klimatizace. Černá žulová deska se pod světly třpytila.
Tři minuty.
Stín rychle přešel přes kuchyň, minul dřevěný sloupek u paty schodiště a vklouzl do temnoty za dveřmi do obývacího pokoje. Za okamžik po schodech sešel muž, zahalený pouze do ručníku. Mikrovlnná trouba třikrát hlasitě zapípala, čímž dala najevo, že má hotovo. Kroky mužových bosých nohou byly tiché a ve vzduchu byla cítit jeho čistá kůže. Stín zaslechl cinknutí, jak muž vytahoval ze zásuvky příbor, a zavrzání židle na dřevěné podlaze, když se posadil k jídlu.
Postava zhluboka vydechla. Poté opustila přítmí a vystoupala nahoru po schodišti.
Aby vše sledovala.
Aby počkala.
Aby se domohla dlouho očekávané odplaty. (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Noční lov

Noční lovec je trpělivý a rád si počká na ten správný okamžik, kdy udeřit. Jeho první obětí se stal vážený praktický lékař a detektiv šéfinspektor Erika Fosterová se ihned pouští do vyšetřování. Brzy si však pachatel na své konto přidává další zločin, a navíc se zdá, že začíná sledovat i Eriku. Kdo koho první dostane? To už si přečtěte v druhé napínavé krimi knize s Erikou Fosterovou v hlavní roli.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Noční lov vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Noční lov
probíhá od 18. února do 3. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 krimi knihy Noční lov

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoční lov

Bryndza, Robert

Cosmopolis, 2017

Napsat komentář