Sirotčinec jako audiokniha

Ransom Riggs_Sirotcinec_audiokniha
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti zaujme dospělé i teenagery, kteří mají rádi temná dobrodružství. A nyní si bezpochyby podmaní také milovníky audioknih!

Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. Strašidelný příběh jako dělaný pro Tima Burtona. To vše čeká na odhalení v této audioknize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, nezapomenutelném románu, kde děj a děsivé fotografie přináší jedinečný čtenářský zážitek. Náš příběh začíná strašnou rodinnou tragédií, která přivede šestnáctiletého Jacoba k cestě na vzdálený ostrov u břehů Walesu, kde objevuje rozpadající se trosky sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti. Když Jacob bloumá jeho opuštěnými ložnicemi a chodbami, ukazuje se postupně, že děti slečny Peregrinové byly víc než podivné. Byly možná nebezpečné. Možná byly na opuštěném ostrově drženy v jakési karanténě z velmi dobrých důvodů. A nějak – i když to zní jako něco nemožného – jsou možná stále naživu.

Poslechněte si ukázku, kterou poskytlo nakladatelství OneHotBook.

 

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (audiokniha)

Autor: Ransom Riggs
Účinkuje: Viktor Dvořák

Délka nahrávky: 7 h 13 min
Vazba: CD
Formát: 140×125 mm
ISBN: 8594169481050
Doporučená cena: 349 Kč

Audioknihu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti vydalo nakladatelství OneHotBook.

 

Ransom Riggs

Riggs_Ransom_Credit-Tahereh-MafiRansom Riggs se narodil na dvě stě let staré farmě v Marylandu, kde chtěl jako dítě zůstat a stát se farmářem. V pěti letech se však s rodiči přestěhoval na Floridu, v současnosti má svůj domov v kraji podivných dětí – v Los Angeles. Prozatím stačil nasbírat diplomy na Kenyon College a na Fakultě filmové a televizní tvorby University of Southern California, oženit se a natočit několik cenami ověnčených krátkých filmů. Je aktivní jako autor-cestovatel, bloger (ransomriggs.com) i jako video-bloger. Společně se svojí ženou, spisovatelkou Tahereh Mafi, si založili dokonce společný Youtube kanál, kam natáčí vtipná videa ze svého rodinného, spisovatelského i cestovatelského života.
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti byl jeho první román. Dosud stihl vydat ještě obrazovou publikaci Mluvící obrazy, grafickou novelu podle Sirotčince, v lednu 2014 pak pokračování románového Sirotčince s názvem Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město a v dubnu 2016 také jeho třetí díl Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství Jota.

 

Viktor Dvořák

Viktor DvorakViktor Dvořák (* 1979) se narodil v Českých Budějovicích. Po gymnáziu se přihlásil na DAMU a ke konci studia odešel do angažmá v Moravském divadle Olomouc. Tři roky poté se přesunul do Divadla Petra Bezruče v Ostravě, kde byl další tři roky členem hereckého ansámblu. Pak hostoval např. ve Východočeském divadle v Pardubicích a nakonec zakotvil v Městských divadlech pražských. Objevil se i v několika televizních seriálech jako Kriminálka Anděl, Ordinace v růžové zahradě či Redakce, proslavil se ovšem zejména rolí Kryštofa Lébla v seriálu První republika.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek vydavatelství OneHotBook.


OneHotBookNakladatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (audiokniha)

Riggs, Ransom

OneHotBook, 2016

Napsat komentář