Získejte případ zmizení izraelského mladíka

pripad-pohresovaneho-perex
Izraelský Cholun je klidné a ospalé městečko, kde se nedějí žádné velké zločiny. Proto policie zpočátku bere zmizení šestnáctiletého chlapce na lehkou váhu. Nikdy s ním nebyly problémy, tak se brzy vrátí domů. Ale co když ne?

Kam zmizel Ofer?

V izraelském Cholunu, v poklidném prostředí se nedějí žádné velké zločiny. A tak i další případ pohřešovaného, šestnáctiletého Ofera Šarabiho, vypadá z počátku jednoduše. Za pár dní se zase vrátí domů a všechno bude jako dříve. Slušný kluk, žádné problémy, nikdo nic neví.

Domů se chlapec nevrátil a tak nezbývá nic jiného než vyhlásit po mladíkovi pátrání. A i přes veškerou snahu vyšetřovatelů se v případu nedaří nijak postoupit kupředu. Pomoc s hledáním nabízí učitel ztraceného chlapce. Je to cesta k vyřešení případu?

 

Případ pohřešovaného

Autor: Dror Mišani

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Aleš Procházka
Délka: 10 hodin 24 minut
Vydáno: 12/2016

Přečtěte si více o audioknize Případ pohřešovaného, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek o knižní verzi příběhu.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Dror Mišani (* 1975) je izraelský literární vědec, editor a překladatel z francouzštiny. Svůj první román vydal teprve v roce 2011, ale jeho hvězda začala stoupat vzhůru velmi rychle. Jeho prvotina už byla přeložena do zhruba patnácti jazyků (další překlady se chystají), ocitla se na předních místech žebříčků nejúspěšnějších kriminálních románů a její autor získal své první ceny (ve Švédsku, Itálii). Zároveň se chystají první překlady jeho druhého románu. Tento úspěch jistě není náhodný – jako literární vědec se Dror Mišani zaměřil na historii detektivního románu, se kterým se důkladně seznámil teoreticky, takže v jeho vlastní knize se mu podařilo přijít s novými prvky v podobě nečekaných zvratů a neobvyklých řešení. Za zmínku stojí okolnosti, za jakých jeho první román vznikl: když Mišaniho manželka přednášela na univerzitě v Cambridgi, pracoval Mišani na své dizertační práci, ale místo ní napsal román.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Případ pohřešovaného

Šestnáctiletý  Ofer Šarabi byl dosud bezproblémový a slušný chlapec. Proto když jednoho dne zmizí, zdá se to policistům jako jednoduchý případ – pohřešovaný se jistě co nevidět vrátí domů a vše bude jako dřív. Brzy se však ukáže, že se zmýlili, a po mladíkovi je třeba skutečně vyhlásit pátrání. To provází řada omylů i překvapivých zvratů a nedaří se pokročit nikam dál. Je snad jedinou nadějí chlapcův učitel? To si poslechněte v audio verzi klasického detektivního příběhu z pera Drora Mišaniho, který pro české posluchače namluvil herec a dabér Aleš Procházka.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Případ pohřešovaného vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Případ pohřešovaného
probíhá od 9. do 22. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Případ pohřešovaného

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřípad pohřešovaného
Audiokniha

Mišani, Dror

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář