Zasoutěžte si o ohlédnutí za rokem plným cestování

pribeh-psany-do-vody-perex
Chodíte do práce, která vás nenaplňuje a nebaví? Trápíte se v nefunkčním vztahu? Seberte odvahu a nebojte se změnit svůj život. Inspirujte se Blankou Milfaitovou, která procestovala ostrovy nejen skutečné, ale i ty, které si každý nosí sám v sobě.

Moře, marmeláda, život

Blanka Milfaitová byla obyčejná holka: chodila do práce, která ji nebavila, žila ve vztazích, které ji nenaplňovaly, a pochybovala o tom, jestli tohle je ten skutečný život. Jednoho dne dala vale práci, nefunkčnímu vztahu a velkému městu a odstěhovala se na Šumavu, kde začala vařit marmelády světové chuti a žít podle sebe. I o této změně pojednává Blančina veleúspěšná kniha Příběh opravdové vášně.

Její druhá kniha představuje ohlédnutí za rokem, který strávila na cestách po ostrovech skutečných i těch, které si neseme jako Robinsoni sami v sobě. Není to kniha jenom o vaření marmelád, putování po mořích a touze žít takový život, který stojí za to, ale také o iluzi slávy a dětských radostech, o schopnosti odlišovat to důležité od ničemného a zbytečného. Je to příběh, který není psán do vody…

 

Příběh psaný do vody

Autorka: Blanka Milfaitová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 320
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-204-3946-8

Přečtěte si více o knize Příběh psaný do vody, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. A nezapomeňte ani na náš článek.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Příběh psaný do vody

Ohlédnutí za dalším rokem plným cestování vás, stejně jako předchozí kniha Blanky Milfaitové Příběh opravdové vášně, možná donutí zamyslet se nad svým životem a pustit se konečně do věcí, po kterých jste dosud jen toužili. Její příběh, kdy opustila práci, nefunkční vztah i velkoměsto, aby cestovala a vařila marmeládu na nejrůznějších místech světa, je totiž plný inspirace, optimismu a touhy prožít život, který stojí za to. Vydejte se právě nyní na cestu po ostrovech skutečných i takových, které máme jen sami v sobě.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Příběh psaný do vody vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Příběh psaný do vody
probíhá od 7. do 20. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 neobvyklé cestopisy Příběh psaný do vody

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběh psaný do vody

Milfaitová, Blanka

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář