Vyhrajte román o tom, co je v životě důležité

moje-vsechno-perex
Ten den se Hana rozhodla manželovi Tomovi oznámit, že s ním už dál nemůže žít a chce se rozejít. Když se však vydá za Tomem do ložnice, najde ho ležet s mrtvicí vyděšeného a bezmocného na podlaze. Přehodnotí Hana své rozhodnutí?

Rehabilitace zdraví i vztahu

V den, kdy se Hana chystá oznámit manželovi, že od něj odchází, ho najde v ložnici na podlaze, vyděšeného a neschopného se pohnout. Dostal mrtvici. A jejich život se ve vteřině změní. Haně nezbývá než odložit všechny své plány, aby se mohla starat o manžela, kterého byla připravená opustit. Tom nemůže chodit, není schopen základních úkonů. Po měsících vzájemného zanedbávání a partnerského odcizení nastává dlouhé období rehabilitace, během nichž má Tom čas pohlédnout na svůj život z nové perspektivy, aby ho mohl přehodnotit. Podaří se Tomovi překonat nemoc a zachránit manželství? A dokáže se Hana vzdát svých plánů na nový život a znovu se do Toma zamilovat?

Moje všechno je debutový román, který nedáte z rukou. Rozpláče vás i rozesměje. A přiměje vás zamyslet se nad tím, co je v životě skutečně důležité.

 

Moje všechno

Autorka: Katie Marshová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Helena Hartlová
Počet stran: 304
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2016
ISBN: 978-80-204-4171-3

Přečtěte si více o knize Moje všechno, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Sanitka kvílí ulicemi jižního Londýna a za deset minut jsou před nemocnicí. Je jasné, že jde o vteřiny.
Tomovi hrozí nebezpečí.
Může umřít.
Nedokáže si to připustit. Dveře se otevírají a Hana vystupuje na asfalt a čelí nárazu lednového větru. Záchranáři hbitě převážejí Tomova nosítka k rudému nápisu Akutní příjem zlověstně svítícímu do tmy. Hana se natáhne, bere Toma za ruku a všichni společně rázují kolem vychrtlého muže postávajícího u velkého nápisu Zákaz kouření. Muž vzdorně potahuje z cigarety, a když ho Hana míjí, mrkne na ni. To gesto je tak nevhodné, že má sto chutí vrazit mu facku.
Není čas. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Moje všechno

Hana je s Tomem pět a půl roku, ale v poslední době cítí, že jejich vztah neklape jako dřív a čím dál víc se vzájemně zanedbávají a odcizují. Rozhodne se proto, že si s manželem promluví o rozchodu. Jenže rozhovor musí odložit poté, co Toma najde na podlaze jejich ložnice ležet s mrtvicí, po které ho čekají dlouhé měsíce rehabilitace. Brzy si oba uvědomí, že se uzdravuje nejen Tomovo tělo, ale také jejich manželství. Bude to však stačit k tomu, aby Hana na své plány na nový život zapomněla úplně? To už si přečtěte v debutovém románu anglické spisovatelky Katie Marshové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Moje všechno vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Moje všechno
probíhá od 30. prosince 2016 do 12. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Moje všechno

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoje všechno

Marshová, Katie

Mladá fronta, 2016

Vyhrajte román o tom, co je v životě důležité - DISKUZE

Počet reakcí: 7
  1. Gudrun Gudrun napsal:

    Dobrý večer, kniha vyhraná v aukci dnes dorazila, děkuji a přeji krásný den Lenka

  2. mikewin mikewin napsal:

    dobrý večer, tak už mi kniha dorazila, moc děkuji :)

  3. a.k napsal:

    Dobrý den, knížka Moje všechno mi dnes dorazila. Současně potvrzuji doručení další výhry Astrologický kalendář do roku 2020. Mockrát děkuji.

  4. mikewin mikewin napsal:

    Dobrý den, knížka ze soutěže mi zatím nepřišla – toulá se někde, nebo ještě nebyla odeslána ?

Napsat komentář