Zahrajte si o některou z novinek světa audioknih

audioteka-dle-vyberu-perex
Audioknihy se těší stále větší oblibě, a pokud mezi jejich fanoušky patříte i vy, určitě by vám neměly uniknout tři nové tituly. Záleží jen na vás, zda si raději poslechnete eseje o současné společnosti, nebo spíše napínavou detektivku.

Společnost nevolnosti

Audiokniha Společnost nevolnosti je výběrem esejů z knižní podoby. Jak na začátku knihy uvádí Václav Bělohradský: „První vydání této knihy vyšlo na samém konci roku 2007, nevolnost, o níž v ní uvažuji, od té doby změnila skupenství. Stala se tekutým hněvem, zalévá celou společnost, chce se vybít, ale nemá předmět, který bychom uměli nazvat jménem a ukázat na něj prstem.“

V audioknize se autor zabývá problémy současné společnosti, a nejsou to témata jednoduchá, takže vyslyšme doporučení samotného Václava Bělohradského a popíjejme, při poslechu této náročné četby, červené víno.

Autor: Václav Bělohradský

Interpret: Petr Neskusil
Délka: 9 hodin 21 minut
Vydáno: 12/2016

Přečtěte si více o audioknize Společnost nevolnosti, ze které si můžete také poslechnout krátkou ukázku.

 

Zabiják

Detektiv Steve Carella z 87. revíru se společně se svými kolegy vydává do ulic pátrat po vrahovi jednoho ze svých spolupracovníků. Neuspěje a vrah vystřelí znovu. Opět na detektiva z okrsku. Navzdory myšlence, že zabiják jeho revír zrovna moc v lásce nemá, se Carella chystá pátrat v osobním životě jednotlivých obětí. Než se tak stane, řešení případu mu zásluhou zvídavého novináře spadne do klína. Cena je však příliš vysoká, vrah totiž ohrožuje Carellovu hluchoněmou snoubenku Teddy…

Autor: Ed McBain

Interpret: Jiří Plachý
Série: 87 revír
Délka: 6 hodin 20 minut
Vydáno: 12/2016

Přečtěte si o audioknize Zabiják více a nezapomeňte si poslechnout ukázku.

 

Padrino Krejčíř – Žralok

Kniha popisuje poslední fázi vyšetřování aktivit zločince Radovana Krejčíře v České republice, tedy od roku 2002 do roku 2005. Kniha vnáší jasno do mnoha kriminálních případů, které se tu v té době odehrály, včetně několika vražd a únosů. A přináší rekonstrukci útěku Krejčíře z vily plné policistů, po němž Krejčíř uprchl na Seychely. Kniha završuje vyprávění celého příběhu a doplňuje již vydané knihy Padrino Krejčíř s podtituly Afričan a Gangster.

Autor: Jaroslav Kmenta

Interpret: Pavel Rímský
Série: Padrino Krejčíř
Délka: 17 hodin 12 minut
Vydáno: 12/2016

Přečtěte si více o audioknize Padrino Krejčíř – Žralok. Navíc si můžete také poslechnout krátkou ukázku.

Všechny audioknihy do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz.

audioteka-logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu dle výběru

Z dnešní novinkové nabídky audioknih si jistě vybere každý. Máte rádi publicistický styl? Tak si nalijte sklenku vína, jak doporučuje Václav Bělohradský, a zaposlouchejte se do jeho esejů o problémech současné společnosti. Nebo si raději namáháte hlavu a společně s vyšetřovateli pátráte po stopách vychytralých vrahů? V tom případě vám bude sympatický detektiv Steve Carella. A pokud vám chybí do sbírky závěrečná část příběhu zločince Radovana Krejčíře, i o ni si můžete zahrát. Který z titulů doplní vaši sbírku, záleží jen na vás.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás vyhrát jednu z audioknih dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů Společnost nevolnosti, Zabiják a Padrino Krejčíř – Žralok. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihy Společnost nevolnosti,
Zabiják a Padrino Krejčíř – Žralok
probíhá od 27. prosince 2016 do 9. ledna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePadrino Krejčíř – Žralok
Audiokniha

Kmenta, Jaroslav

Audiotéka.cz, 2016

zobrazit info o knizeZabiják
Audiokniha

McBain, Ed

Audiotéka.cz, 2016

zobrazit info o knizeSpolečnost nevolnosti
Audiokniha

Bělohradský, Václav

Audiotéka.cz, 2016

Napsat komentář