Tajemství fyzické lásky

ruze
Fyzický aspekt lásky je něco, o čem se na veřejnosti spíše nemluví. Často ani se svým partnerem ne. Pro mnohé je sex spíše zábava a potěšení ve vztahu. Proč si lidé neuvědomují, že i v sexuálním aktu se vyskytuje určitý duchovní aspekt, kterým můžeme poznat sama sebe a posílit vzájemný vztah s partnerem?

Poznejte jinou stránku sexu než tu, kterou znáte a zažíváte. Poznejte sebe, poznejte svého partnera a zesilte váš partnerský vztah díky knize Orgasmická meditace.

Orgasmická meditace

Autorka: Nicole Daedone
Přeložila: Kristýna Kučerová

Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7370-402-5
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Orgasmická meditace vydalo
nakladatelství Synergie Publishing SE.

Tato kniha je o sexu, jistě. Ale zároveň je to i kniha o vašem životě, o tom, jak se naučit ve světě nově fungovat. Nabízí nový způsob navazování vztahů s lidmi a s životem jako takovým. Je o tom, jak zapustit kořeny. Naučit se cítit vlastní tělo. Naučit se propojit s druhy´mi lidmi. Zbavit se očekávání a na jejich místo postavit širokou škálu možností. Proměnit život v umělecké dílo a sex použít jako magický elixír, jenž nám otevře nové světy. Orgasmická meditace není klasický sex. Umožňuje muži vyjádřit ženě úctu a poskytnout jí příležitost spojit se s vlastním tělem a prožít krásné a vzrušující pocity. Cílem není orgasmus, i když by to tak mohlo na první pohled vypadat. Jde o navázání silného intimního kontaktu mezi partnery. Vše, co při ní žena prožívá, obohacuje oba partnery. Orgasmická meditace nemusí byť jediný způsob, jak se znovu naučit vnímat pocity v těle, ale určitě je nejzábavnější a také nejefektivnější. Neexistuje intenzivnější, silnější a bohatší zdroj fyzických vjemů než naše sexualita.

Když lidem řeknu, že se živím jako učitelka umění pomalého sexu, během pěti vteřin se jim ve tváři vystřídá velmi bohatá škála výrazů. Nejprve je to údiv, pak zvědavost, rozpaky nad touto zvědavostí, posléze strach, že jsem si rozpaků všimla a pak… nakonec… odvaha pokračovat v rozhovoru. „Co… přesně… myslíte tím pomalým sexem?“ začínají opatrně, jako by v prstech svírali kousek drahého porcelánu a kráčeli přitom po laně. Ano, sex. Jakmile to slovíčko zazní nahlas, všichni trošku znejistí. Jsme zvyklí si v  tomto ohledu chránit soukromí, takže když o  sexu začnu mluvit na veřejnosti, většinou posluchače zaskočím.
„Vyučuji techniku, která se jmenuje orgasmická meditace,“ říkám co možná nejklidnějším tónem. „Je to technika, díky níž lze během patnácti minut dovést kteroukoli ženu k orgasmu.“

O autorce

Nicole Daedone se narodila v Los Gatos v Kalifornii a získala bakalářský titul na univerzitě v San Francisku. Je zakladatelkou a vedoucí firmy OneTaste, její články byly publikovány v mnoha magazínech a časopisech. Učí praktiky orgasmické meditace – způsob jak docílit hlouběji prožitého orgasmu. Své učení zakládá také zčásti na svých zkušenostech se Zen-Buddhismem, sémantikou a mystickým judaismem.

Přečtěte si o autorce více. Překlad redakce.

————————————————

Jen žena může vědět, co opravdu chce, ale ne vždy to dokáže svému partnerovi říci. Poznejte tajemství toho, po čem ženy v ložnici opravdu touží…

Tajemství lesbického sexu pro muže

Autoři: Kurt Brungardt, Amy Jo Goddard
Přeložila: Markéta Hrbková-Bidlová

Počet stran: 304
Vazba: vázaná
Formát: 150×215 mm
ISBN: 978-80-7462-986-0
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Tajemství lesbického sexu pro muže vydalo nakladatelství Jota.

Skutečně víte, po čem ženy touží?
Když lesby sdílí tajemství svých ložnic…
Co přináší ženám největší slast? Tajemství lesbického sexu pro muže otevírá dveře do ložnic homosexuálních žen a odpovídá na intimní otázky o jejich sexualitě. Tato upřímná a otevřená kniha pomáhá mužům stát se lepšími milenci. Předkládá jasně čitelnou mapu ženského těla s přesně vyznačenými „záchytnými“ body a radí, jak přesně postupovat od polibků přes bod G až k velkému O. A co je nejdůležitější – pomůže vám najít novou úroveň intimity a sexuálního uspokojení.
Kniha je plná rozhovorů, průzkumů a necenzurovaných hlasů žen, mluvících upřímně o tom, co přesně chtějí dělat s milencem, jakož i tipy, techniky a smyslné hry. Tajemství lesbického sexu pro muže je konečně průvodce, který naplňuje všechny sexuální potřeby a touhy ženy.
Inspirace pro muže, jež touží uspokojit svou ženu způsobem, o kterém se jí ani nesnilo

Mluvit o sexu je těžké, protože jen málokdy se setkáme s někým, kdo by nám to předvedl. Máma s tátou se pravděpodobně nemilovali před vámi. Zdravou sexuální komunikaci nevídáme ani v televizi nebo ve filmech. Tak jak se to máme naučit.
Sexuální jazyk bývá hlídaný. I jen když slyšíte někoho mluvit o sexu, může to vzbudit pocit hanby, viny nebo se přinejmenším cítíte tak nějak nedobře. Ale může vás to také zaujmout a pomoci vám dostat se do kontaktu se svojí vlastní sexualitou a s vašimi těly. Naše společnost je zanesená konfliktním vztahem k sexu a tělu. Slova. která se týkají sexu jsou považována za „neslušná“ nebo nesou jiné negativní konotace. Sexuální slova, obzvlášť ta, jež jsou spojena s našimi těly a se sexuálním aktem, bývají normálně užívána jako nadávky. Zkusme tedy být nenormální a používejme je pozitivně.

Zaujala vás ukázka? Prolistujte si ji celou.

O autorovi

Amy Jo Goddard studovala lidskou sexualitu na New York University a má v této oblasti více než 20 let zkušeností. Pořádá přednášky, kurzy a působí také jako sexuální kouč. Její druhá kniha Woman on Fire: 9 Elements to Wake Up Your Erotic Energy, Personal Power, and Sexual Intelligence vyšla v září 2015 spolu s druhým vydáním její nejprodávanější knihy Tajemství lesbického sexu pro muže.

Více na www.amyjogoddard.com.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Jak vnímáte fyzickou lásku vy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Úvodní obrázek pochází ze sbírky uživatele JanetD na flickr.com.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOrgasmická meditace

Daedone, Nicole

Synergie Publishing SE, 2016

zobrazit info o knizeTajemství lesbického sexu pro muže

Brungardt, Kurt – Goddard, Amy Jo

Jota, 2017

Napsat komentář