Získejte knižní výlet na tajemný opuštěný ostrov

v-mlze-perex
Greta, Alex a jejich čtyřletá dcera Smilla si užívají společné prázdniny. Jenže idylka končí v okamžiku, kdy se vydají na výlet na malý ostrov opředený záhadami, ze kterého se vrátí jen Greta. Kam se poděl zbytek rodiny? A najdou je vůbec?

Mýty opředený ostrov na jezeře Maran

Z VÝLETU NA OPOUŠTĚNÝ OSTROV…

Prázdninový výlet zavede Gretu, Alexe a čtyřletou Smillu přes jezero Maran (Přízrak) – opředené mýty a záhadami – na malý opuštěný ostrov. Alex s dcerou se vydají mezi stromy, Greta se v zasněné náladě zdrží na pobřeží…, a když se manžel s dcerou nevracejí, vydá se za nimi: určitě se zabrali do hry a zapomněli na čas. Volá je a horečně prohledává ostrov, je to ale marné.

…SE VRÁTILA JENOM ONA

Greta se zoufale potřebuje dovolat Alexovi, aby se ujistila, že jsou se Smillou v pořádku, a kdyby se neozval, musí zavolat policii. Jenomže její mobil v loďce není. Až po návratu do chaty ho najde schovaný pod pokrývkou. Dala ho tam ona, nebo někdo jiný? Ale kdo a proč? Během policejního pátrání před ní vyvstávají naléhavé výjevy z minulosti a začne ji trápit otázka, jestli to, co dosud považovala za skutečnost, není jen obratně vymyšlená lež. A jakou roli v celém dramatu hraje ona sama? Existuje souvislost mezi zmizením Alexe a Smilly a tím, co se stalo onoho večera před mnoha lety, kdy přišel o život Gretin otec? Kdo byla neznámá žena, která se zjevila u jejich chaty tu noc před zmizením?

A najdou vůbec Alexe a Smillu?

 

V mlze

Autorka: Caroline Erikssonová

Vydalo: nakladatelství Leda
Překlad: Jana Chmura Svatošová
Počet stran: 240
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2016
ISBN: 978-80-7335-444-2

Přečtěte si více o knize V mlze, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Leda.

Nakladatelství Leda vzniklo v roce 1992 a je jediným českým vydavatelstvím specializovaným na jazykové slovníky, učebnice a příručky a na naučné slovníky. Jako jediné nakladatelství u nás se systematicky věnuje jak hlavním světovým jazykům, tak jazykům menších národů a států. Usiluje o vysokou odbornou úroveň své produkce, o její kvalitu, serióznost a uživatelskou přitažlivost.

 

Vyhrajte knihu V mlze

Jeden z prázdninových výletů zavede Gretu s manželem Alexem a dcerkou Smillou na opuštěný ostrov. Už při plavbě přes jezero Maran všechny mrazí v zádech, když si vypráví o mýtech a záhadách, které jsou s tímto místem spjaty, přesto když přirazí ke břehu, chtějí si pobyt zde užít. Alex se Smillou se proto vydávají mezi stromy za zábavou, zatímco Greta se rozhodne relaxovat na pobřeží. Kdyby však tušila, že se díky tomu bude z ostrova vracet sama, nerozhodla by se jít s nimi? Co se stalo a kam zmizela její rodina? Napínavý thriller z pera švédské spisovatelky Caroline Erikssonové vás přesvědčí o tom, že nikdo a nic nemusí být takové, jaké se nám na první pohled zdá.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Leda vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu V mlze vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V mlze
probíhá od 6. do 19. prosince 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery V mlze

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV mlze
Nic a nikdo není, jak to zpočátku vypadá

Erikssonová, Caroline

Leda, 2016

Napsat komentář