Zasoutěžte si o mrazivě romantický fantasy příběh

dvur-trnu-a-ruzi-perex
Pohádku Kráska a Zvíře známe z dětských let všichni. Pokud máte její ústřední motiv rádi, ale už jste pohádkám odrostli, máme pro vás alternativu z fantasy žánru. Vydejte se s Feyrou do obydlí podivného tvora, které se ukáže být jiným světem.

Příběh neobvyklé lásky z fantasy světa

Úžasný a mrazivý příběh na motivy Krásky a Zvířete od autorky série Skleněný trůn.

Když devatenáctiletá lovkyně Feyre zabije v lese vlka, zaútočí na ni podivný tvor. Odvleče ji do svého doupěte, které se ukáže být jiným světem. Tam zjišťuje, že tajemným únoscem je jedna z nesmrtelných bytostí, které kdysi vládly světu. Nenávist se postupně mění v lásku. Feyre čeká těžký úkol – musí přijít na způsob, jak zachránit tajuplný svět i svého únosce.

 

Dvůr trnů a růží

Autorka: Sarah J. Maasová

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Překlad: Ivana Svobodová
Počet stran: 440
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2016
ISBN: 978-80-7544-148-5

Přečtěte si více o knize Dvůr trnů a růží, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media. A můžete si také stáhnout ukázku.

CooBoo_Albatros-Media

Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Navzdory své velikosti ovšem vypadal jako vlk a stejně tak se pohyboval. Je to zvíře, ujišťovala jsem se. Jenom zvíře.
Měla jsem lovecký nůž a tři šípy. První dva byly obyčejné – jednoduché a účinné a pro vlka takové velikosti by byly sotva něčím víc než včelím píchnutím. Zato třetí šíp, nejdelší a nejtěžší, jsem koupila od potulného prodavače jednoho léta, kdy jsme měli dost měďáků na nějaké to přepychové zboží. Šíp byl vyřezán z jasanu a zakončovala ho železná špička.
Z písní, které nám všem zpívali, když jsme byli ještě v kolébce, jsme věděli, že víly nenávidí železo, ale dřevo jasanu způsobuje, že jejich nesmrtelná magie, jež jim přinášela uzdravení, zeslábne dost na to, aby jim člověk mohl zasadit smrtelnou ránu. Takové aspoň kolovaly zvěsti. Jediným důkazem účinku jasanu bylo to, že byl nanejvýš vzácný. Viděla jsem kresby toho stromu, ale nikdy jsem ho nespatřila na vlastní oči – neboť je vznešené víly daly dávno všechny pokácet. Zůstalo jich jen pramálo a většinou šlo o neduživé zakrslíky ukrývané šlechtici v hájích za vysokými zdmi. Týdny po tom, co jsem šíp zakoupila, jsem si lámala hlavu nad tím, jestli jsem za ten předražený kus dřeva zbytečně nevyhodila peníze, a šíp ze dřeva jasanu zůstával po tři roky nepoužitý v mém toulci. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Dvůr trnů a růží

Devatenáctiletá lovkyně Feyre se během lovu setkává s podivným tvorem, který ji odvleče do svého doupěte a před čtenáři se tak rozehrává příběh postupně se rodící lásky a zároveň odvahy. Na Feyre totiž závisí nejen osud jejího únosce, ale také tajuplného světa, ve kterém se nachází jeho obydlí. A ona si nepřeje nic jiného, než obě tyto věci zachránit. Zda se jí to podaří, si přečtěte v nové fantasy knize Sarah J. Maasové – autorky oblíbené série Skleněný trůn.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dvůr trnů a růží vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dvůr trnů a růží
probíhá od 11. do 24. srpna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy knihy Dvůr trnů a růží

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDvůr trnů a růží

Maasová, Sarah J.

CooBoo, 2016

Napsat komentář