Vyzkoušejte přírodní medicínu s publikací Léčivé oleje

lecive oleje nahled
Každý den přibývají lidé, kteří se odvrací od medicíny plné prášků a kapslí a hledají alternativní léčebné zdroje. Ať už se jedná o čaje, kapky či oleje, přírodní medicína zachránila nespočet životů. Na oleje je expert Boleslav Hemzal, což dokazuje ve své knize.

Reaguje vaše tělo negativně na tradiční léky? Třetí den antibiotik způsobuje vašemu žaludku peklo? Určitě jste již slyšeli o přírodní medicíně, které se často přezdívá „alternativní“. Je to právě alternativní medicína, které zasvětil svůj profesní život Boleslav Hemzal. V nakladatelství Neptun mu vychází publikace Léčivé oleje, ve které čtenářům radí, jak vyléčit akné, bolest svalů či migrénu. Uvádí také veškeré metody, jež jsou nezbytné při přípravě přírodních léků.

 

Unikátní kniha popisující možnosti rostlinných olejů pro léčbu. Kniha s takto obsáhlými informacemi zatím na tuzemském knižním trhu nebyla.
U každého oleje je uveden název oleje, název rostliny ze které pochází, latinský název, zdroj oleje, vlastnosti, indikace, aplikační forma, kontraindikace a vedlejší účinky, kombinování s jinými oleji, poznámka a bezpečnost.

 

Připravit olej lze prakticky ze všech rostlin, neboť každá rostlina obsahuje určité množství olejů či mastných kyselin. Rostlinný olej obsahuje mnoho účinných látek, které působí pozitivně (nebo také negativně) na živý organismus. Oleje uvedené v této knize se pro léčbu nebo jako  podpůrná léčba používají tisíce roků. U olejů jsou uvedeny jen nejdůležitější a doložené vlastnosti a indikace. Nelze vyloučit, že určitý olej se může někde používat i na jiné potíže, než jen na zde uvedené.

 

Léčivé oleje

Autor: Boleslav Hemzal

Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Formát: 120×195 mm
ISBN: 978-80-86850-12-2
Doporučená cena: 450 Kč

 

Knihu Léčivé oleje vydalo nakladatelství Neptun.


neptun logoNakladatelství Neptun vydává zejména odborné publikace, a to především z oblasti medicíny. Na svém kontě má řadu bestsellerů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLéčivé oleje

Hemzal, Boleslav

Neptun, 2016

Napsat komentář