Získejte pomocníka v boji proti skrytým jedům

Jak přežít dobu jedovou
Zdravá strava a životní styl jsou často skloňovanými tématy. Stejně tak se můžete v literatuře nejednou setkat s názory na škodlivost sóji, aspartamu a dalších látek. Pokud se chcete dozvědět více, začtěte se právě nyní.

Známé i neznáme jedy okolo nás

Nová publikace autorky bestsellerů Doba jedová a Doba jedová 2 přináší čtenáři informace, jak se v každodenním životě chránit před největšími a skrytými jedy současné doby.

Vedle aspartamu, statinů, umělých barviv a hormonálních disruptorů se věnuje rizikům konzumace sóji, Coca-Coly či populárního MMS. Poukazuje na možnosti prevence nejčastějších civilizačních nemoci, upozorňuje na rizika očkování a užívání léků.

Tato knížka chce být užitečná všem, kteří berou zodpovědnost za svoje zdraví především do vlastních rukou.

 

Jak přežít dobu jedovou?

Autorka: Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.

Vydalo: nakladatelství ALMI
Počet stran: 364
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2013
ISBN: 978-80-87494-21-9

Přečtěte si více o knize Jak přežít dobu jedovou?, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství ALMI. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelství ALMI vzniklo z potřeby zajistit vydávání potřebných a kvalitních knih pro čtenáře v ČR v 21. století. Zajišťuje vydávání a prodej knih, jejichž četba je považována za základ duchovního a mravního vývoje. Nabízí také pomoc s vydáním knih neznámým autorům.

 

Ukázka z knihy

Fenoménem současné doby je tzv. koktejlový efekt. Člověk přijímá v potravinách, nápojích, ze vzduchu i v lécích tolik nejrůznějších chemických látek, že mohou dohromady představovat vážné nebezpečí pro naše zdraví v tisíckrát menším množství, než udávají „bezpečnostní limity“. Tyto látky se totiž vzájemně ovlivňují a jejich účinek se zesiluje – především v negativním smyslu. Takový koktejl se stává skrytou biologickou časovanou bombou, a to bez jakékoliv kontroly. Nebezpečný je i proto, že velmi často zasahuje do regulací hormonálních a nervových procesů.
Za největší škůdce lidského zdraví a nejhorší zabijáky já osobně považuji například aspartam, glutamát, formaldehyd, fluoridy a hliníkové ionty, hormonální disruptory, léky statiny a některé vakcíny, protože působí zcela nepozorovatelně. Jsou to látky, které patří mezi povolené, schválené, a dokonce je běžně používá současná medicína. Lidé pochopitelně neumírají jako mouchy okamžitě po jejich pozření. Mnohé z nich se v těle hromadí a jejich účinky se mohou projevit třeba i za desítky let. Leckteří odborníci jsou však ochotni se usilovně přít o jejich zdravotní nezávadnost. (str. 8)

 

Vyhrajte knihu Jak přežít dobu jedovou?

O škodlivých účincích aspartamu, glutamátů, formaldehydů a dalších látek jste jistě už slyšeli. Víte ale, co konkrétně z nich dělá jedy a jak se jim dá vyhnout? Pokud chcete na tyto a další otázky znát odpovědi a vaše zdraví je pro vás na prvním místě, tak neváhejte a vezměte do ruky publikaci autorky s mnohdy kontroverzními názory Prof. RNDr. Anny Strunecké, DrSc.

Ve spolupráci s nakladatelstvím ALMI vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou Jak přežít dobu jedovou? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jak přežít dobu jedovou?
probíhá od 22. dubna do 5. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jak přežít dobu jedovou?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak přežít dobu jedovou?

Strunecká, Anna

ALMI, 2016

Napsat komentář