Zahrajte si o kapesního rádce v oblasti etikety

Etiketa-do-kapsy-perex
Nejste si v některých oblastech etikety úplně jistí a děsíte se toho, že byste mohli něco pokazit? Pořiďte si chytrého rádce do kapsy, ve kterém najdete stručně a jasně popsané vše potřebné, takže vás už žádná situace nepřekvapí.

Rádce v etiketě vždy po ruce

Když se řekne „do kapsy“, myslí se tím něco, co máme pořád po ruce, co je pohotově k dispozici, co můžeme mít stále u sebe. Taková je Etiketa do kapsy: stručná, jasná, přehledná, malého formátu, tak aby čtenář jen sáhl, nalistoval téma, které ho zajímá, a měl rázem jasno.

Proto se texty omezují jen na nezbytná poučení, fotografie jsou názorné, výklad čtenáře nezatěžuje spoustou informací; kniha je proto výbornou pomůckou pro rychlou orientaci v různých společenských situacích. Obsahuje vše, co v každodenní praxi potřebujeme: etiketu oblékání, stolování, představování a zdravení, poučíme se, jak se chovat na ulici, na návštěvě, na večírku, na svatbě, ba i na pohřbu. Etiketa do kapsy je učena všem, kteří hledají okamžité poučení, jak se vyhnout společenským přešlapům.

 

Etiketa do kapsy

Autor: Ladislav Špaček

Vydalo: nakladatelství Ladislav Špaček
Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2016
ISBN: 978-80-260-9392-3

Přečtěte si více o knize Etiketa do kapsy, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Etiketa do kapsy

Základy etikety a správného chování jsou nám vštěpovány od útlého věku. Některá z pravidel používáme takřka denně, zato jiná už méně často, takže se může stát, že si občas nevíme rady. Právě v tomto okamžiku vám pomůže mistr etikety Ladislav Špaček a jeho chytrá publikace, kterou díky malému formátu můžete mít vždy po ruce. Pokud nechcete na důležité schůzce nebo v naprosto nevhodném okamžiku udělat chybu, rozhodně si ji pořiďte.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Etiketa do kapsy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Etiketa do kapsy
probíhá od 19. do 25. dubna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Etiketa do kapsy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEtiketa do kapsy

Špaček, Ladislav

Ladislav Špaček, 2016

Zahrajte si o kapesního rádce v oblasti etikety - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Sybila napsal:

    Také já hlásím doručení vyhrané Etikety a moc děkuji za zaslání.

  2. a.k napsal:

    Dobrý den, Etiketa do kapsy už je v kapse. Mockrát děkuji za zaslání výhry.

Napsat komentář