Zasoutěžte si o sondu do neobvyklého vztahu

Sloni-v-soumraku-perex
Když se padesátiletá Angličanka Anne vydá na dovolenou do Senegalu, nemá nejmenší tušení, že si odsud přiveze neobvyklý suvenýr v podobě mladého manžela. Rozhodně však nejde o sňatek z lásky…

Nerovný vztah plný beznaděje

Kniha Sloni v soumraku Ivy Pekárkové líčí nerovný vztah mezi mladým Senegalcem bez naděje, že se někdy dostane za lepším životem do Evropy, a starší Angličankou bez naděje, že někdy najde milujícího partnera. Ale mezi romány o nešťastných láskách bělošek k Afričanům se řadí jen výběrem příběhu. Není to úpění zhrzené ženy, která padla za oběť novodobému sňatkovému podvodníkovi. Je to hloubková sonda do života, duší, kultur i postelí obou hlavních postav, podaná se smyslem pro detail, humor i absurditu. Banální a trochu smutný příběh autorka svým svěžím jazykem a všudypřítomným nadlehčeným humorem přetváří v příběh svěží a veselý.

 

Sloni v soumraku

Autorka: Iva Pekárková

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 176
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-204-4074-7

Přečtěte si více o knize Sloni v soumraku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Sloni v soumraku

Příběh se dvěma hlavními postavami vypráví o nerovném vztahu mezi starší Angličankou a mladým dvaadvacetiletým mužem ze Senegalu. Oba ve svém životě zažívají pocity beznaděje, což vyústí až k tomu, že se rozhodnou jeden druhého využít a pohřbít tím veškerou morálku. Anne už dávno ztratila naději, že by potkala muže, který ji bude skutečně milovat, proto když se seznámí s dvaadvacetiletým Amadouem, který se touží dostat do Evropy, neváhá a vezme si ho. Na začátku se zdá sice manželství jako oboustranně výhodné, brzy však přijdou první neshody a problémy. Jak dopadne jejich banální a trochu smutný příběh? To si přečtěte v další z knih Ivy Pekárkové, která se věnuje černo-bílým vztahům (jako dříve vydaná Pečená zebra).

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Sloni v soumraku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Sloni v soumraku
probíhá od 10. do 23. dubna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Sloni v soumraku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSloni v soumraku

Pekárková, Iva

Mladá fronta, 2016

Napsat komentář