Zasoutěžte si o noční můru na palubě jachty Modrá

Modra-perex
Plavit se na lodi, která míří z Filipín na Nový Zéland, se zdá jako skvělé dobrodružství a Lana s Kitty si jej nemíní nechat ujít. Krása okolních ostrovů, zábava a večírky na jachtě působí jako sen, ovšem jen do té doby, než se promění v noční můru.

Z ráje rázem v pekle

„Co se stane, když je pravda unášena vlnami pryč z našeho dosahu…“

Poklidný výlet na moři? Ani náhodou! Koupání v průzračné vodě a popíjení tropických koktejlů se až příliš brzy promění ve zlověstnou noční můru…

Lana a její nejlepší kamarádka Kitty se vydají hledat svobodu a dobrodružství. Jejich sen volně cestovat se jim splní, když získají možnost plavit se na Modré – jachtě, která pluje z Filipín na Nový Zéland. Spolu se svými novými přáteli rychle podlehnou kouzlu vzdálených ostrovů a divokých večírků na jachtě.

Z ráje se ale brzy stává peklo – Lana a Kitty zjišťují, že každý na palubě má nějaké tajemství, a navíc jeden z jejich nových přátel po jedné hádce záhadně zmizí…

Nebezpečné vlny nedůvěry a lží ohrožují nezávazné letní dobrodružství na lodi, někteří se však svého vysněného ráje nehodlají jen tak vzdát… a to za jakoukoli cenu!

 

 

Modrá

Bezstarostná plavba, která se promění v mrazivě zlý sen

Autorka: Lucy Clarkeová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Anna Gibson
Počet stran: 304
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-247-5689-9

Přečtěte si více o knize Modrá, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Lucy Clarkeová vystudovala anglickou literaturu a nějaký čas pracovala jako moderátorka společenských akcí a také vyučovala tvůrčí psaní. V současné chvíli je spisovatelkou na plný úvazek. Miluje cestování a psaní deníků. Její debut The Sea Sisters se objevil v prestižním výběru Book Club Choise 2013 a vyšel v deseti zemích. Její zatím poslední kniha The Blue vyšla v červenci ve Velké Británii. V češtině zatím vyšly knihy Poslední nádech (Cosmopolis, duben 2015) a Modrá (Cosmopolis, říjen 2016).
(Zdroj informací: nakladatelství Grada)

 

Vyhrajte knihu Modrá

Nedlouho po vyplutí to vypadalo, že se Lana s Kitty mohou těšit na bezstarostnou plavbu zalitou sluncem a plnou koupání a koktejlů. Bohužel se během cesty něco zvrtne a na povrch začnou vyplouvat tajemství jednotlivých účastníků. Poklidnou hladinu zčeří vlny nedůvěry, hádek a lží, přesto se někteří z posádky nemíní svého vysněného ráje vzdát a udělají pro něj cokoli. A co je nejdivnější, že po jednom z mnoha sporů jich zůstane dokonce o jednoho méně. Kam se onen člověk ztratil a co mrazivého se to děje na Modré? To už pojďte odhalit sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Modrá vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Modrá
probíhá od 12. do 25. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé knihy Modrá

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModrá
Bezstarostná plavba, která se promění v mrazivě zlý sen

Clarkeová, Lucy

Cosmopolis, 2015

Napsat komentář