V hlavních rolích láska a sex

tipy
Láska, vášeň, sex. Tři slova, kterými by se daly charakterizovat dnešní knižní tipy. Nestyďte se a pojďte se spolu s námi podívat na novinky v romantické literatuře.

V okolí každého z nás žijí lidé, kteří nevěří na lásku. Ať už jednou, nebo vícekrát se zklamali, a tak její existenci připisují jen pohádkám a filmům v televizi. Jason Priesley ale nejspíše našel tu svou. Jenže pouze na moment a bez další indicie. I když…

A co když je to ta pravá?

Autor: Danny Wallace
Přeložily: Hana Netušilová – Kristýna Vítková

Počet stran: 408
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7505-213-1
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu A co když je to ta pravá? vydalo nakladatelství XYZ.

Jason Priestley (ne tamten) – bývalý učitel, bývalý přítel, spisovatel na částečný úvazek a nedobrovolný hrdina – ji právě spatřil. Tam, v Charlotte Street, spolu sdíleli neuvěřitelný, krátký a prchavý okamžik, který by mohl přinést mnohem víc, kdyby…
Měl by se pokusit ji najít? Co když je to ta pravá? Jenže to by znamenalo nechat vyvolat fotky z laciného jednorázového foťáku, který mu zůstal v ruce.
Vtipný a svérázný román Dannyho Wallace o tom, co všechno může vzniknout z jednoho letmého okamžiku. O příležitostech, které se vám naskytnou. O tom, co se stane, když se rozhodnete vzít osud do svých rukou. A o lásce, kterou potkáte jednou za život.

Ukázka

Stiskl jsem odeslat a na chvíli zíral na displej. Byla to správná věc. Ale pořád jsem neměl pocit, že bych se s ní mohl setkat. Ještě ne. Možná až tomu jejímu miminu bude… kolik? Osmnáct? Až půjde na vysokou? Pořád to bude moc brzo.
Snad až bude v důchodu.

Pokud vás ukázka zaujala, přečtěte si i její pokračování.

————————————————

Velká válka skončila, ale životy lidí, kteří přežili, jsou změněny navždy. Výjimkou nejsou ani čtyři kamarádky Beatrice, Ava, Sarah a Lydia. Když však do jejich života vstoupí důstojník Edgar Trent, spustí se sled událostí, které by konečně mohly vyústit ve štěstí.

Nevěsty bez ženichů

Autorka: Adele Parks
Přeložila: Dita Kelbelová

Počet stran: 536
Vazba: vázaná
Formát: 135×210 mm
ISBN: 978-80-7498-094-7
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Nevěsty bez ženichů vydalo nakladatelství Domino.

Jak obstát ve světě, kde přestalo platit vše, v čem jsme žili dřív?
Dvacátá léta: čas nadějí a příslibů. Na novoročním večírku lidé oslavují vstup do nové dekády a snaží se předstírat, že na Velkou válku už zapomněli. Skutečnost je ale taková, že lidé, kteří přežili, už nikdy nebudou takoví jako dřív. Najít místo v novém světě se snaží i čtyři přítelkyně.
Ostýchavá Beatrice se obává samoty: nemá dost půvabu ani majetku, aby dokázala zaujmout těch pár nezadaných mužů, kteří se vrátili z bojů. Naproti tomu jiskřivá Ava se nechce vzdát nespoutanosti, kterou si mohla za války užívat, a manželství považuje za zlatou klec, do níž rozhodně nehodlá vstoupit. Sarah zaplatila cenu nejvyšší: její manžel padl. Lydia manžela stále má, ale v jejích očích je to zbabělec, který přečkal válku za úřednickým stolem.
A pak se jedna z našich čtyř žen seznámí s charismatickým důstojníkem Edgarem Trentem. Teprve díky tomuto náhodnému setkání se spustí řetěz událostí, které přivedou všechny zúčastněné k pochopení, že stará pravidla už opravdu neplatí. Že štěstí je třeba jít naproti – a být připraven zaplatit za ně i velmi vysokou cenu.

Ukázka

Hlavou jí letěly pichlavé, proradné myšlenky – třaskavě vybuchovaly jako ohňostroj na nebi. Kouř se jen pomalu rozptyloval a myšlenky přetrvávaly s ním. Myšlenky nelze ovládat, ale slova a činy díkybohu ano. Lydiiny tajné myšlenky nikdo neznal, protože si dávala pozor, aby je před nikým nepronesla nahlas.
Loupla po Lawrencovi pohledem a on v mžiku pochopil, co od něj potřebuje.

Přečtěte si i pokračování ukázky, nebo si přečtete jinou na našich stránkách.

————————————————

O erotické trilogii This Man jsme vás již informovali. Tentokrát vychází druhý díl s názvem Odpuštění. Ava se vrací zpátky do Panského sídla a Jess Ward jí připomíná všechno, co spolu předtím prožili – vášeň i bolest. Dokáže ale Ava uskutečnit svůj záměr a zjistit o Jessovi víc?

Odpuštění – This Man 2

Autorka: Jodi Malpasová
Přeložila: Zdenka Lišková

Počet stran: 564
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-7505-068-7
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Odpuštění – This Man 2 vydalo nakladatelství XYZ.

Vítejte ve smyslném světě plném lásky a vášně…
Ava O’Sheaová se nechala hýčkat pozorností okouzlujícího Jesseho Warda, užívala si rozkoš, kterou ji zahrnoval, ale zároveň cítila, že před ní něco skrývá a že ji od svého tajemství drží co nejdál. Musela ho opustit, aby přežila. Jenže Jessemu nejde uniknout. Teď je zpátky v jejím životě a připomíná jí všechno, co spolu prožili – neutuchající vášeň i bolest. Proto se Ava rozhodne, že o tomto muži zjistí pravdu. Znovu se ocitne v Panském sídle – tedy přesně tam, kde ji chtěl Jesse mít…
Erotický román Odpuštění je druhý díl trilogie This Man. Od samého začátku Vám nedovolí vydechnout: budete se zmítat ve vlnách citů, propadat se do hlubin vášně i stoupat do výšit romantické lásky.

Ukázka

Zamručí mi do pusy. Víc už nevydržím. Vtrhne do mě tak živelně, že nad sebou ztrácím kontrolu, zkoncentrované napětí se ve mně nejdřív smrští do jediného bodu a pak vybuchuje tak silně, že se mu v tom okamžiku drtivě zakousnu do rtu. Pak si opírám čelo o zvlhlou a slastnou kůži jeho ramena a kývám hlavou ze strany na stranu, zatímco mé tělo se v jeho náruči nekontrolovatelně zmítá.
„Avo!“ vykřikne a během dalších svou nezkrotných pohybů podléhá svému vlastnímu boji, který vlnu za vlnou prožívám s ním.

Přečíst si můžete i ukázkovou kapitolu.

Knize předcházel titul Odhalení.


Která z knih vás dnes zaujala nejvíce? Znali jste již některou z nich? Napište nám o tom.

Zapojte se do našich aukcí, kde najdete nejen tyto romantické knihy.

Náhledový obrázek: Pompeje, foto redaktorka KK

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeA co když je to ta pravá?

Wallace, Danny

XYZ, 2015

zobrazit info o knizeNevěsty bez ženichů

Parks, Adele

Domino, 2015

zobrazit info o knizeOdpuštění – This Man 2
This Man 2

Malpasová, Jodi Ellen

XYZ, 2015

Napsat komentář