Zahrajte si o thriller, jehož tempo je přímo vražedné

V-lese-visi-andel-perex
Máte rádi krimi romány, které vás ihned vtáhnou do děje a do poslední stránky nepustí? V tom případě sáhněte po nové knize Samuela Bjorka. Jeho detektivní debut vzbudil u čtenářů ve světě obrovský zájem, takže jistě nadchne i vás.

Mráz po zádech vám začne běhat od prvních řádků a nezbavíte se ho. Šílený masový vrah si totiž za své oběti vybírá malé nevinné andílky – šestileté holčičky, které navíc, pro ještě děsivější atmosféru, oblékne do bílých šatů. Případ dostane na starost zkušený detektiv Holger Munch, který neváhá a zkontaktuje Miu Krügerovou, aby mu pomohla. Ta je momentálně mimo službu, žije na samotě a hlavou jí kolují myšlenky na sebevraždu. Vytrhne ji z nich právě tento případ? A podaří se dvojici detektivů odhalit pachatele? To si pojďte přečíst v této skvěle napsané knize. Ale čtěte pozorně, protože i detaily, které by se mohly zdát nepodstatné, mohou nakonec pomoci k tomu, abyste odhalili vraha. Právě nyní mají navíc tři z vás šanci thriller V lese visí anděl vyhrát v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Plus patřícím pod společnost Albatros Media.

Nakladatelství Plus se zaměřuje na kvalitní literaturu různých žánrů od humoristických románů po krimi. Přináší významná díla světové literatury i českou prózu, klasická díla z žánru strašidelné povídky a také se věnuje objevné literatuře non-fiction a komiksům.

albatros mediaAlbatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

V lese visí anděl

Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství.

Holger Munch miluje vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Kromě toho je policejní detektiv. Už se chystá do důchodu, v němž si tohle všechno užije, jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy šestiletých holčiček, které někdo obléká do bílých šatiček a nechává v lese s cedulkou „Cestuju sama“ na krku.

Munch se tak musí postavit do čela speciální jednotky a hlavně přesvědčit Miu Krügerovou, slavnou vyšetřovatelku, aby se vrátila do služby. Podaří se mu to? Dokáže Mia Měsíční paprsek, jak jí přezdívají norská média, vyřešit případ plný symbolů a slepých uliček? Vrah si s detektivy evidentně pohrává a celé Norsko se může jen strachovat, že se v lese objeví další malý anděl.

Autor: Samuel Bjork

Vydalo: nakladatelství Plus
Překlad: Eva Dohnálková
Počet stran: 384
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 9/2015
ISBN: 978-80-259-0422-0

Přečtěte si více o knize V lese visí anděl, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Plus patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázkovou kapitolu.

 

Ukázka z knihy

Místo si vybrala náhodně. Hitra. Ostrov v kraji Trøndelag. Jela by kamkoliv, jen aby byla sama. Nechala realitního makléře, ať to rozhodne. Prodejte můj byt a pořiďte mi něco jiného. Zatvářil se nedůvěřivě, jako by ji měl za blázna nebo za hlupáka, ale přeci jen chtěl vydělat, takže se v tom nešťoural. Vlastně mu na tom nesešlo. Ten zářivý úsměv, když říkal, že to zařídí a jestli prý by to chtěla prodat hned? Má nějakou konkrétní představu? Hraná přátelskost, ale viděla jeho oči. Zevnitř. Při té představě se jí udělalo zle. Falešné, zlé oči. Z nějakého důvodu vždycky věděla, jací jsou lidé kolem ní zevnitř. A teď dokonce i tenhle slizký chlapík v obleku s kravatou. A to, co viděla, se jí vůbec nelíbilo.
Když už tuhle schopnost máš, musíš ji využít. Copak to nechápeš? Musíš ji nějak používat a měla bys ji používat právě k tomuhle!
Do háje s tím, že by to měla nějak využívat. Teď už ne. Už nikdy. Ta myšlenka ji uklidňovala. Celkem vzato, od chvíle kdy sem dorazila, byla vlastně mimořádně klidná. Hitra. Makléř odvedl dobrou práci. Vzpomněla si na něj už skoro přátelsky. (str. 17)

 

Vyhrajte thriller V lese visí anděl

Ponořte se do případu společně s policejním detektivem Holgerem Munchem a vypátrejte vraha. Vodítek a stop je hodně, ale ne všechny vedou k vrahovi, a těch, které vás mohou nasměřovat ke správnému cíli, je skutečně jen hrstka. Ale na konci do sebe vše zapadne tak přesně jako dílky skládačky. V thrilleru z pera Samuela Bjorka zkrátka najdete vše, co od dobré krimi knihy očekáváte – napětí, zápletku plnou hrůzných tajemství a navíc uvěřitelné a osobité postavy. Tak neváhejte a pusťte se do čtení.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Plus patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu V lese visí anděl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V lese visí anděl
probíhá od 19. října do 1. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 napínavé thrillery V lese visí anděl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV lese visí anděl

Bjork, Samuel

Plus, 2015

Napsat komentář