Víkendové čtení pod peřinu

postel
Víkendový plán se rozpouští v prvních kapkách deště. Jediné, co člověka při pohledu ven napadá, je myšlenka na teplou deku. Pro tento den se hodí zásoba knih, které zpříjemní lenošení. Ty následující jsou o lásce, setkáních, ale také o vině a výčitkách. A opět o lásce, která může i ničit.

O těžkém rozhodování mezi láskou, útěkem z dosavadního života a hrozbě smrti pojednává novinka autorky K. A. Tucker Čtyři vteřiny rozhodnou, kterou na knižní trh přivedlo nakladatelství Baronet. Zvolená cesta, která se zdála být nejsnazší, se může ve finále změnit v opravdové drama s napínavou zápletkou.

Cain Ford zasvětil poslední léta svého života pomoci ženám, které zaměstnává ve svém striptýzovém klubu. Touží se zbavit dávného pocitu viny, ale zvolil opravdu správnou cestu, když obětoval vlastní osobní život? Charlie Rourkeová potřebuje zmizet ze světa a začít znovu, pokud nechce zemřít násilnou smrtí nebo skončit ve vězení – jenže jí přijde do cesty nečekaná překážka: láska, která ohrozí nejen ji, ale i muže, který pro ni znamená všechno.

Čtyři vteřiny rozhodnou

Autorka: K.A. Tucker
Přeložila: Jana Pacnerová

Počet stran: 440
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-269-018-08
Doporučená cena: 349 Kč

 

Knihu Čtyři vteřiny rozhodnou vydalo nakladatelství Baronet.

Ginger zná požadavky. Žádné stopy po jehlách. Žádní pasáci. Žádná prostituce. Mám nulovou toleranci vůči drogám a prostituci. V mžiku bych přišel o podnik, kdyby na to přišli policajti, a Penny´s živí příliš mnoho lidí, než abych to dopustil. A navíc to tady není zapotřebí. Starám se, aby holky mohly hrabat peníze, aniž by prodávaly poslední zbytky své důstojnosti. (str. 18)

Pronikněte hlouběji do zákulisí striptýzového baru pomocí delší ukázky.

————————————————

Makedonští autoři u nás nepatří zrovna k nejčastěji překládaným a vydávaným. Nakladatelství Mladá fronta však vsadilo na novinku z pera autora Jovana Pavlovski s pikantním názvem Šťáva z prostaty. Kromě očekávané erotiky v něm najdete i filosofická témata, která byste možná v tomto románu nečekali.

Jaro 1989 v Moskvě. Ve víru bujarých večírků jugoslávských diplomatů, podnikových reprezentantů a jejich kádrováků nezávislých na potápějícím se rublu a prázdných obchodech prožívá Anděl Bejkovský, zástupce makedonského exportního podniku, zničující lásku ke dvěma osudovým ženám. Tajemná a chladná Ljubov a živočišně divoká Šarin, stejně jako mnoho dalších žen rozptylují Andělovu tragicky se stupňující samotu vždy jen na chvíli. Jediný skutečný přítel Jovan Pavlovski je vždycky připraven Anděla vyslechnout. A nakonec o něm možná napíše román.
Postmoderní román složený z fiktivních deníkových zápisů, korespondence a poznámek autora, v němž se skutečné osoby proplétají se smyšlenými. Erotický román, v němž sex, ač v prvním plánu, stojí až na posledním místě za poezií, politikou a zoufalým hledáním smyslu života.

Šťáva z prostaty

Autor: Jovan Pavlovski
Přeložily: Oldřiška Čtvrtníčková, Ivana Dorovská

Počet stran: 272
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-204-3395-4
Doporučená cena: 269 Kč

 

Knihu Šťáva z prostaty vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Právě vyprovodil domů Marinu. V celém bytě se vznášela její vůně. Ještě cítil její pohyby, to, jak zatínala prsty do zdi  a se zatajeným dechem se děsila, že to nádherné kouzlo, které se událo, když do ní vnikl, brzo pomine. Leží v posteli, v níž se ještě drží Marinino teplo. Když se pohne, cítí pod sebou vlhké prostěradlo, na něž z tajuplných hlubin Marinina hubeného těla vytekly její šťávy. Slyší její výkřiky, její slova, že chce ještě, ještě, ještě, a potom znova: ještě, ještě, ještě!

Nalákala vás tato krátká ukázka k dalšímu nahlédnutí? Podívejte se na víc.

————————————————

Autorka Emma Marsová v dalším pokračování série Hotel v Paříži: pokoj č. 3 vydávané nakladatelstvím XYZ nešetří scénami plnými vášně a erotiky. Ale zároveň přidává i románovou zápletku. Ubrání se mladí novomanželé zákeřným intrikám?

Paříž v prvních červnových dnech roku 2010, hotelový pokoj dopoledne… Annabelle a Louis jsou svoji. Jejich objetí zůstávají stejně vášnivá a v žilách jim proudí stejná smyslnost, která je přivádí do důvěrně známých pokojů v Hotelu des Charmes. Dokázali by se spolu milovat dny, měsíce, roky. I na místech, které patří pouze jim, je ale dohánějí intriky Louisova bratra Davida a strhávají je do ničivé temnoty… Třetí díl erotické trilogie, která je považována za francouzskou odpověď na Fifty Shades of Gray.

Hotel v Paříži: pokoj č. 3

Autorka: Emma Marsová
Přeložil:  Jiří Žák

Počet stran: 424
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-7505-165-3
Doporučená cena: 399 Kč

 

Knihu Hotel v Paříži: pokoj č. 3 vydalo nakladatelství XYZ.

Ale rychle změnil tempo a jeho pohyby tam a zpátky začaly být čím dál pravidelnější a průbojnější. Tetování na jeho podbřišku se při každém přírazu otisklo mezi mé půlky. Dnes si už nemyslím, že ve mně tato pozice probouzí zvíře. Způsobuje, že zapomínám, kdo jsem, že se proměňuji v kus masa vnímajícího rozkoš. Je to přesně tak. Ráda se vystavuji těm nejšílenějším útokům. Závěrečné zrychlení spustilo takový přechod do jiné tóniny, jaký jsem ještě nikdy nezažila. Nedokázala jsem zadržet dlouhý pronikavý výkřik, trvající po celou dobu, kdy jsme spolu prožívali orgasmus. (str. 15)

Prolistujte si obsáhlejší ukázku a dozvíte se víc.


Zapojte se do našich aukcí, kde nabízíme i knihy s jinými náměty než erotikou.

Jaká kniha je podle vás číslo jedna v erotické literatuře? Přidejte se do diskuze pod článkem a inspirujte ostatní.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČtyři vteřiny rozhodnou

Tucker, K.A.

Baronet, 2015

zobrazit info o knizeŠťáva z prostaty

Pavlovski, Jovan

Mladá fronta, 2015

zobrazit info o knizeHotel v Paříži: pokoj č. 3

Marsová, Emma

XYZ, 2015

Napsat komentář